BRITNI JE IMALA POSEBNU VENČANICU Donatela Versaće potrudila se da ona izgleda kao princeza, pa joj poručila: Britni, volimo te! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Britni Spirs udala se za verenika Sama Asgharija, sedam meseci nakon što se okončao skandal oko starateljstva. Ceremonija je održana u Kaliforniji, a, prema navodima, na venčanju je, od porodice,  prisustvovao sam njen brat Brayan.

Pročitajte još: Potresna SUDBINA pevačice anđeoskog GLASA: Osvojila je CEO svet, tragala za pravom LJUBAVI, a onda je zbog NJEGA preminula od tada NEIZLEČIVE bolesti

Sam i Britni upoznali su se 2016. godine, na snimanju spota za njenu pesmu „Slumber Party“. Par se verio u septembru prošle godine.

BRITNI JE IMALA POSEBNU VENČANICU Donatela Versaće potrudila se da ona izgleda kao princeza, pa joj poručila: Britni, volimo te! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako, barem dosad, u javnosti se nisu pojavile fotografije sa ceremonije, venčanju su, prema navodima stranih medija, prisustvovale brojne poznate ličnosti, kao što su Madonna, Paris Hilton i Drew Barrymore. Samu venčanicu je dizajnirala Donatella Versace, što se dalo i naslutiti jer je dizajnerka viđena pre tri meseca u pevačicinom domu. Ukupno, na venčanju je bilo oko stotinak zvanica.

Danas je na svom Instragram profilu Donatela Versaće objavila fotografiju mladenaca. 

 

 

Takođe, modna kreatorka je za njen poseban dan kreirala venčanicu. 

Nakon toga je modna dizajnerka objavila i sliku gde su se našle Madonna, Paris Hilton i Selena Gomez. 

 

 

- Britni, volimo te! - Donetala je napisala kao opis fotografije, na kojoj se vidi kako uticajne žene podržavaju jedna drugu. 

NEMAJU SVI TU SREĆU DA IM SE POKLOPE ZVEZDE Pevačica Nataša Đorđević otkriva da njen životni put uopšte nije bio lak, a evo koji muškarac joj pomogao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading