IVA GRGURIĆ POKAZALA DEČKA! Ovo je imućni biznismen koji je obasipa poklonima, sada je jasno zašto ga krije kao zmija noge! (FOTO)
Foto: Josida Masanori

Bivša zadrugrka, Iva Grgurić, našla je novog momka sa kojim trenutno uživa u Americi.

Naime, još uvek nije poznato ko je mladić sa fotografije, ali njihove fotke su počele da se šire mrežama brzinom svetlosti, a sve je počelo od Ivine fan stranice koja je prva podelila iste.

IVA GRGURIĆ POKAZALA DEČKA! Ovo je imućni biznismen koji je obasipa poklonima, sada je jasno zašto ga krije kao zmija noge! (FOTO)

Printscreen

 

Iva je nedavno izjavila da joj je momak i te kako imućan i da je obasipa poklonima i pažnjom.

Ivu je kontaktirana za komentar, međutim bila je nedostupna.

Podsetimo, javnost zna za nekoliko emotivnih odnosa Grgurićeve, a one koje se pamte i sada jesu veza sa Filipom Đukićem, koju je otpočela dok je bila deo rijalitija, i ona o kojoj se pričalo dok je bila u rijalitiju, sa Marinkom Zvokom.

DALILA SAZNALA DA MLADEN VULETIĆ ČEKA BEBU! Procurila informacija iz spoljnog sveta, zadrugarka nije znala šta je snašlo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lara

17.02.2022 23:06

A gdje nadje uvek imućne , kako se ne zadrži pored nekog skromnog , normalnog momka ? Pored onog tetoviranog klovna Filipa djukica očigledno ustasica nije mogla da radi šta hoće, matori deda u zgb je koristio za svašta i još ko zna koliko , a evo sad na red stigao i ovaj seljak iz usa , dok ne dodje neki još bogatiji. Žao mi je što ne možeš da uhvatis nikako Iliju kristininog, to bi za tebe olosu bio raj na zemlji.