JANJUŠ BI PAO U NESVEST DA JE VIDI OVAKO SE*SI! Maja Marinković ne štedi pratioce, objavljuje fotografije, a muškarci lude za njom!
Foto: Printscreen/instagram

Maja se, očekivano, iz Hurgade redovno javlja svojim pratiocima na Instagramu, a u prvom planu su, kao i uvek, njeni provokativni kupaći kostimi, o kojima se toliko pričalo u "Zadruzi".

Dok su bili zajedno, Marko Janjušević Janjuš često se zgražavao zbog krpica koje oblači za bazen, dok se Maja ponosno šepurila u kupaćim kostimima koje joj je tada slao otac Taki... A kada sama kupuje i bira, tek onda kočnicu nema!

Marinkovićeva se za plažu skockala kao nikad do sada - sve je upotpunila efeksnim aksesoarima: šeširom, naočarima i satom, a svoje zanosne obline jedva je pokrila crnim krpicama.

Grudi su joj virile na sve strane, a tanga gaćice jedva su prikrile najintimnije delove njenog tela. Na sve to, celo telo prekriveno joj je lancima, što je upotpunilo ionako jak utisak, a kako bi reagovao Janjuš kada bi je video u ovom izdanju, ostaje da nagađamo.

OTKRILI SVE DETALJE! Ana i Anđelo priznali šta je pravi problem, Jovanovićeva imala da prizna jednu stvar

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Zoka

06.03.2022 15:48

Kada nema pameti...nek ima sise...🤗

Guest

06.03.2022 16:22

Boze dragi, koliko je ovde utroseno plastike...

nikola

06.03.2022 17:29

Jel ima veceg blama od toga da ti bivsi budu car i janjus a da ima biti maja i ana korac

Hana

06.03.2022 19:27

Stvarno su muškarci ludi kada umiru za plasticnim sisama,dupetom a lice..Kada rodi dete(ako i dole nije bio remont)dete nece liciti na majku "lepoticu" nego na onog akrapa ,ubij boze

Ljiljana

06.03.2022 20:53

Takiju nije dobro, mislim da se on preznojava.😂. Janjuša baš nešto uvo, a ni to, zaboli, za i zbog ove plastične nimfomanke. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

mina

07.03.2022 10:15

nasta licis devojko povadi te silikone i unormai se ko sav normalan svet neplasi vise ljude

Danica

07.03.2022 18:58

Joooj bože, koji to muškarci lude za ovom? Verovatno isto obrazovani kao ova glupaca. Ta kad zine odmah znaš sa kim imaš posla, a tek kad poludi, fuuujjj. Treba svi da beze od ove i da pogledaju njene ranije slike, da vide kakva je gadura ustvari. A tek kada se istopi plastika, ahahaha