SANDRA REŠIĆ U ALO! LAJVU: Išla sam u školu za sponzoruše
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić danas je posetila Alo! redakciju. Ona je snimala lajv na našem Instagram profilu, gde su joj naši pratioci postavljali pitanja.

- Za sada ne planiram ulazak u Zadrugu 6, pogotovo ne posle pesme. Sve se munjevito izdešavalo, ali nikad  se ne zna, možda uđem kao gost, možda uđem na mesec dana, možda na šest meseci, to se stvarno nikad ne zna. Ja sam opet rekla, nikad zadnjica ne zatvara vrata onima koji su mi izašli u susret i koji su dobri prema meni - rekla je Sandra, pa se dotakla svoje nove pesme:

- Toliko se osećam čudno, fascinantno mi je kojom brzinom to sve ide, kako se to sve dešava, šta ljudi rade i kako klinci pevaju. Mame mi šalju bebe od par meseci kako reaguju dok ide moa pesma. Puno sam uložila. Puno truda, rada, godina, svega. Konačno je došao trenutak da posle toliko truda dođe i mojih 5 minuta - priča Sandra, pa dodaje:

- Nikada pesmu nisam dobila na poklon. Ne pričam o cenama, ali svakako će se isplatiti pesma. Da li će biti mamac za bakšiš, ne znam, a da li ću biti čašćavana kad se naruči ta pesma, svakako da. 

Ceo lajv možete pogledati u video prilogu iznad.

MARKO JE MUŠKA STANIJA Blizanci potkačili Markovića, pa otkrili ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading