TARINA DRUGARICA RAZVEZALA JEZIK! Oplela brutalno po Martini odmah nakon ulaska, pa otkrila gde se krije ljubimac Tare i Ša
Foto: Youtube/Printscreen

U subotu uveče se odvio Baraž. Emisija u kojoj gledaoci odlučuju koji od zadrugara, koji su takođe njihovom odlukom napustili Belu kuću, ipak mogu da se vrate i dobiju drugu šansu da se pokažu. Naime, odlukom gledalaca, u Zadrugu su se vratili Martina Petrović i Fran Pujas.

O Martini se dosta spekulisalo nakon izlaska, čak su joj se Tara Simov i Nenad Aleksić Ša zahvaljivali što se brine i što čuva njihovo kuče April, dok su oni u unutra. Martina je po samom ulasku u Zadrugu, prenela Simovoj da je April kod Miroslave Simov, Tarine majke i da joj neki prijatelji od spolja, zapravo uopšte nisu prijatelji.

Ovom prilikom, oglasila se Tarina priijateljica Anđela Gluščević koja je bila vidno zgrožena ovim Martininim rečima, pa je tom prilikom osula paljbu po njoj, ali je i otkrila pravu istinu o tome gde se trenutno, kako ona navodi, nalazi April.

- Ne znam ni ko je devojka, totalno je nepoznato lice, danas svako može da bude tik tok zvezda. Došla je tamo neka seljanka iz Kruševca, ušla je sa nekim lažima da bi bila intresantna i pljuje sve redom. Devojka me nikada nije kontaktirala, koju ni ne poznajem, ona zna šta sam ja govorila. Spominje i Dudu, ženu koja vodi Tarin instagram profil i spominje kako mi nismo hteli da uzmemo psa. Ja psa svakako ne mogu da uzmem, jer prosto nisam u mogućnosti da je uzmem u ovom momentu iako bih to svakako uradila. Uzela je u usta tu ženu koja se najviše bori i kida za Taru, pritom stoji iza nekih stvari koje su lažne i pokušava da napravi priču preko toga. To je jako seljački... Mislim da treba da se dozove svesti, ali svakako je napolju očekuje prava istina - navela je Tarina prijateljica Anđela, pa je dodala:

TARINA DRUGARICA RAZVEZALA JEZIK! Oplela brutalno po Martini odmah nakon ulaska, pa otkrila gde se krije ljubimac Tare i Ša

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nikada nisam rekla da sam ljuta na njih dvoje, samo sam rekla da sam ljuta na Ša zato što nije ispoštovao neki dogovor koji smo imali napolju, a to je da sa Tarom bude u redu i da neke ružne stvari uopšte ne trebaju da se iznose... Šokirana sam seljančurom jednom - izrevoltirano je navela Anđela.

Kada je reč o tome gde se trenutno nalazi April i šta se sve tu dogodilo, Anđela je imala da izjavi:

- Prava istina je da nikog nije htela da sačeka da dođe po April, kuče je poslala na taksi pre njenog ulaska za Kruševac, gde se trenutno April i nalazi. Tako da je sramota da ona priča da niko nije hteo da uzme kuče. Sram je bilo! Nek pravi priču na drugačiji način, a ne ovako - zaključila je Anđela za Pink.rs

OGOLIO DUŠU U POTRESNOJ ISPOVESTI! Ša progovorio o bivšoj ženi Ivani i kajanju koje ga i dalje muči, pa imao da poruči samo ovo!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading