NIJE MI NI PALO NA PAMET DA BI MOGLA DA UĐE U VEZU SA OŽENJENIM! Mimina porodica se oglasila i ne krije razočarenje njenim ponašanjem!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Porodica aktuelne učesnice rijalitija "Zadruga", Mime Šarac iz Opova dala je svoj komentar na račun njene rijaliti afere.

- Ušla je u vezu sa oženjenim. To me najviše nervira. Rekla sam joj da bude dobra sa svima, da se ne svađa, nije mi palo na pamet da bi mogla da uđe u vezu sa oženjenim - rekla je Mimina baka Zora.

- Nadam se da će izaći iz te veze i opametiti se - rekao je otac Aleksandar.

NIJE MI NI PALO NA PAMET DA BI MOGLA DA UĐE U VEZU SA OŽENJENIM! Mimina porodica se oglasila i ne krije razočarenje njenim ponašanjem!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja verujem da se ona zaljubila, ali da je malo preuveličala. On nije njen tip. Niti je ona za njega, niti on za nju. Vidim da joj sve zamera, ona to ne voli. Ona je odrasla. A on voli kontrolu. Ne verujem da bi ona to trpela. Čula sam se sa njegovom suprugom, tražila je broj telefona od Milaninog druga. Ona se bori za svog muža, ja ne ulazim u to, žena je okej. Zamolila me je da prenesem poruku. Mi nećemo podržati da Mima ostane u vezi sa njom. Ona može da dođe kući, ali ne sa njim - rekla je maćeha Sanela.

DA LI BI SMELA DA IMAŠ SE*SUALNI ODNOS U RIJALITIJU?! Zola gutao pogledom baš ovu zadrugarku

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading