MILJANA BEBICU KOŠTALA 150.000 EVRA Nenad Macanović zbog veze sa Kulićevom ostao bez porodice i novca
Printscreen

Iako su po ulasku u Zadrugu 5 svoju vezu pokušali da predstave idealnom, Nenad Macanović i Miljana Kulić pokazali su da sumnjaju jedno u drugo, a sada su detalji njihovog turbulentnog odnosa počeli da isplivavaju na površinu.

MILJANA BEBICU KOŠTALA 150.000 EVRA Nenad Macanović zbog veze sa Kulićevom ostao bez porodice i novca

Printscreen

 

Naime, Bebica je i sam priznao da njegova porodica ne odobrava vezu sa kontroverznom zadrugarkom, a Rijaliti plus ekskluzivno otkriva da je Macanović svoju ljubav platio papreno.

- Nenadovi roditelji su uspešni, njegov otac je vrlo tradicionalan čovek koji nije mogao da se pomiri sa činjenicom da mu se sin razveo, rasturio porodicu, i krenuo pogrešnim putem - rekao je izvor, pa otkrio da je kap prelila čašu kada je ušao u vezu sa Miljanom.

- Taman su se strasti smirile, a onda je Nenad saopštio porodici da je ušao u emotivni odnos sa Miljanom. Kada su to čuli, bili su očajni. Znaju kakve je priče prate, a kada su videli video-klip u kojem ona bivšeg dečka na spavanju udara štiklom u glavu, odlučili su da sina kako znaju i umeju odvoje od nje - objasnio nam je sagovornik, i otkrio metode koje su Macanovići primenili kako bi svoj plan sproveli u delo.

MILJANA BEBICU KOŠTALA 150.000 EVRA Nenad Macanović zbog veze sa Kulićevom ostao bez porodice i novca

Printscreen

 

- Pokušali su razgovorom da utiču na njega, govorili su mu da Miljana nije psihički stabilna i pokušali su da ga opamete. Međutim, kada je Nenad rekao da povrh svega ne odustaje od nje, preduzeli su rigorozne mere i uskratili mu svu finansijsku pomoć. Najpre su mu oduzeli skupoceni automobil koji je do tada vozio i dali su mu da se služi jeftinim uslužnim pikapom, a potom su prestali da mu daju novac. Sve bankovne kartice su mu istog dana blokirali i time ga primorali da živi samo od svoje plate, koja je prosečna. Macan je navikao da živi luksuzno i troši porodični novac bez razmišljanja, a kada su roditelji zavrnuli slavinu, ostao je praktično bez ičega - rekao nam je sagovornik, i otkrio da je to jedan od razloga zbog kojih je Bebica i ušao u Zadrugu.

- Otkako je u vezi sa Miljanom, kada se sve sabere, on je izgubio oko 150.000 evra. Da bi nadoknadio novac, pristao je da sa njom uđe u rijaliti, a ona mu je zauzvrat obećala da će po izlasku zajedno uživati kako u njegovim, tako i u njenim honorarima. Nakon što se uselio u „belu kuću“, Nenadovi roditelji su digli ruke od njega, ostaju pri stavu da, sve dok bude u vezi sa Miljanom, neće imati njihovu podršku, a sa bivšom snajom su u svakodnevnom kontaktu - zaključio je izvor.

MILJANA BEBICU KOŠTALA 150.000 EVRA Nenad Macanović zbog veze sa Kulićevom ostao bez porodice i novca

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Osman: Bebica je patološki lažov i prevarant

Osman Karić poznat je kao komentator Zadruge, a sada je izneo svoje mišljenje o Miljaninom novom dečku za kojeg tvrdi da je neiskren.

- Bebica Macanović je izabranik Marije Kulić, a ne Miljane. Nenad je tri u jedan: patološki voli, patološki vara i patološki laže. Pritom, sve to radi s lakoćom jer je ubeđen da je laž koju izgovara zapravo istina. Njega treba odvesti u ustanovu, gde će mu stručna lica pružiti pomoć koja mu je potrebna - rekao je Osman za pink.rs.

Nenad je šokirao cimere kada je priznao da mesecima nije video maloletne ćerke.

- O deci se informišem preko žene koja ih čuva. Istina je da ih mesecima nisam video, Miljana i ja smo putovali na Zlatibor, u Niš, i nisam bio u Beogradu kako bih ih viđao. Sa Miljaninim sinom volim da provodim vreme jer mi nadomesti to što nisam sa ćerkama - bez blama je rekao zadrugar.

NEVIĐENI HAOS ZA CRNIM STOLOM Mensur zaratio sa celom kućom, pa udario na Matoru i Miću, oni ga postavili na svoje mesto

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Goca

12.04.2022 08:16

Jao muko odakle tebi tolike pare ne lazi gosi ko crkveni mis Marija te platila da budes sa njenom ludom cerkom posto niko normalan nece a I tebi nesto fali

Danica

12.04.2022 09:48

Auuuu, koja gomila laži izlazi iz ovog bolesnika. Bolje da ih oboje smeste u toponicu i da tamo prave svadbu i decu, ahahaha, njih bre treba sterilisati u paru da se ne razmnožavaju, a dete ovoj budali oduzeti!! Mali će biti gori od nje za koju godinu.