BRUTALNO ISKREN Moka Slavnić odgovorio Zorici Marković, pa dao svoj sud o odnosu Anđele i Zvezdana
Dejan Briza

Zoran Moka Slavnić oglasio se nakon Zoričine emotivne ponude i prokomentarisao novonastalu situaciju. Osvrnuo se i na navodne "simpatije" Aleksandre i Zvezdana kao i na sinovljev odnos sa Anđelom Đurčić.

Zorica Marković izrazila je želju da postane Zvezdanova maćeha, te je istakla da će sa Vama postati bliska. Kako reagujete na to?

BRUTALNO ISKREN Moka Slavnić odgovorio Zorici Marković, pa dao svoj sud o odnosu Anđele i Zvezdana

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Nisam znao da sam toliko interesantan. Ona je izostavila Anđelu, jer ona ide u paketu. Znao sam da moj sin vredi, ali nisam znao da sam ja još uvek u igri. Ako ona ima te aspiracije, to podržavam, Slavnići probu ne naplaćuju - istakao je Moka.

Zvezdan je tokom dana više puta dolazio u hotel, u kom su boravile Aleksandra i Zorica, prilikom čega je Markovićeva zaključila da je to zbog varnica, koje su se javile sa Aleksandrom. Da li mislite da u tome ima istine?

- Zvezdan je iskren prema Anđeli. Ona je rekla da bi se sutra udala za Zvezdana u emisiji ''Magazi In'', a moje mišljenje je da to može da potraje, ukoliko ona pristane na intiman čin sa njim, jer su to normane stvari u jednom odnosu. Zvezdan je inače zaljubljive prirode, a i kratak mu je fitilj, mislim da će ona to shvatiti. Ne verujem da Zvezdan trenutno ima aspiracija prema Aleksandri, on je punim srcem ušao u ovu vezu, kao što je i Anđela to potvrdila. Njen način ponašanja, može da promeni njegov. On je odrastao i zreo, razlika u godinama je samo pozitvna, ali vidi da mu je nežnost preko potrebna. Ona je svesna da će mnogi osuditi ovu vezu, kao što i jesu, ali ja na to gledam kao raskid njegove nekadašnje partnerke. Ovo je javno, zato upada u oči - odgovorio je Slavnić.

BRUTALNO ISKREN Moka Slavnić odgovorio Zorici Marković, pa dao svoj sud o odnosu Anđele i Zvezdana

Printscreen

 

Kažete da je Zvedan zaljubljive prirode, da li je moguće da uđe u odnos sa nekom drugom devojkom, ukoliko ona ne pristane na intiman odnos?

- Da, jer to nije čin koji se ne podrazumeva u odnosu. Ne mora da bude vulgarno, može diskrentno. Ako do toga ne dođe, onda će do zamene doći - istakao je Slavnić.

Podsetimo, Zorica Marković je danas izjavila kako bi želela da bude maćeha Zvezdanu.

- Možemo svi da budemo jedna familija. Nikad ne reci nikad, jer sve može da se preokrene - kazala je Zorica.

ISPLIVALI SVI DETALJI Dalila Dragojević od Tiktoka zaradila sumanutu svotu novca, influenser otkrio sve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading