"ONA JE ZA PSIHIJATRIJU, MANIPULATOR" Anđela Đuričić razbesnela javnost, nikada gori komentari zbog ovog njenog postupka!
Foto: Alo/Printscreen

Naime, ponosna Crnogorka je najpre imala seksualne odnose u dnevnom terminu, oralno je zadovoljavala partnera, a potom bez blama pljuvala njegove izlučevine, a potom je sa Zvezdanom imala odnose i pred njegovom ženom.

Juče je Anđela ponovo bila na meti kritika kada su je gledaoci optužili da laže za datum rođenja svog preminulog brata, a potom su je optužili da manipuliše sa roditeljima koristeći porodičnu tragediju.

Naime, Đuričićeva je pričala o tome kako je sanjala roditelje koji joj u snu nisu zamerali što je rasturila brak Slavniću, a komentari ispod videa samo su se nizali.

"Gutačica br.1 u Crnoj Gori. Ponos mame i tate, neki su srećni što ovaj blam ne mogu videti", "Kako priprema roditelje da je ne kritikuju ako je budu pozvali. Koji manipulator", "Ova devojka je stvarno za neke ustanove. Bio sam na psihijatriji i smatram se normalnijim od nje" "Joj patetika", neki su od komentara.

UHVAĆENI SA TELEFONOM Isplivao šokantan snimak Anđele i Zvezdana, evo gde kriju mobilni

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading