"SLAVNIĆ TRETIRA ŽENE KAO STOKU" Oglasila se poznata rijaliti preljubnica, pa raskrinkala Zvezdana i Anđelu
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Tim povodom sada se oglasila Dragana Mitar koja je prokomentarisala novonastalu situaciju u rijalitiju.

Printscreen

 

Kako komentarišeš Majin i Zvezdanov se*sualni donos i Anđelin nervni slom nakon toga?

Od Maje mi je to očekivano, a pošto on tretira žene kao stoku, što je zadesilo Anu zadesilo je i Anđelu, ali je jako ružno posebno jer se devojci niko nije oglasio za Vaskrs. Trebala je da se nosi s tim da je prevario Anu, trebala je da uđe sa rezervom u odnos jer i njoj to može da se desi. Karma će svima vratiti u životu, devojka je iskreno ušla u taj odnos, ali se baš katastrofa upetljala u sve.

Da li misliš da će deblji kraj izvući Maja jer se upetljala sa tipom poput Zvezdana ili će deblji kraj izvući on jer Maja nije mirna i podlušna kao Anđela?

Sve će se svaliti na Anđelu, a Maja kao Maja, znamo da je luda. Ne bih jedino volela da mu Maja bude igračka, mada će pre ona njega otkačiti nego on nju, pametna je ona. Njoj je zanimljivo da se zeza sa njim, ali joj nije trebalo da spava sa njim jer je ponizila sebe tim.

Da li je Majinim odnosom sa Zvezdanom Car potpuno pao u zaborav ili misliš da će se on iskompleksirati?

Ona je htela da "utera" tim postupkom i Janjušu i Caru i da se poigra. Mislim da je iskoristila to da prodrma Cara, ali ako je ta njegova veza sa Aleksandrom toliko jaka ništa neće moći da je poremeti.

"OD DEVICE JE POSTALA PLJUVAČICA IZLUČEVINA" Oglasio se bivši zadrugar i nikad brutalnije izvređao Anđelu i Zvezdana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading