MENSUR JEDNIM POTEZOM PODIGAO PRAŠINU MEĐU ZADRUGARIMA! Evo čime je ostavio bez teksta cimere!
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon što je Sandra Čaprić zauvek napustila velelepno imanje u Šimanovcima, došlo je vreme za Igru istine Lepog Miće, a prvo pitanje za večeras postavljeno je Mimi Šarac:

- Šta si danas radila u krevetu Dina Dizdarevića? - glasilo je pitanje.

- Pomogla sam mu da složi stvari, mi smo u prijateljskim odnosima - rekla je Mima.

- Pošto me leđa bole od treninga, zamolio sam je da me izmasira, to je istina. Što se tiče toga da li je to fer prema Gruji, to Mima treba reći - odgovorio je i Dini.

- Otkud tebi te simpatije prema Anđeli? - glasilo je pitanje

- Iskreno, od samog početka sam imao lepo mišljenje o Anđeli, voleo bih da provodimo više vremena, neko je čije ponašanje cenim, kao i odevanje, sve to vidim u njoj. Nezahvalno je da kažem da li bih bio sa njom, ja smatram da je ona zauezeta devojka. Vidim da ona trčkara za Matejom, a ne vidim da joj je on nešto zahvalan - odgovorio je Mensur.

MENSUR JEDNIM POTEZOM PODIGAO PRAŠINU MEĐU ZADRUGARIMA! Evo čime je ostavio bez teksta cimere!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Da li ti želiš da je ja pustim? Jer ja nju ne držim. Nisam shvatio poentu izlaganja. Sad stvarno mislim da mu se Anđela sviđa, do pre par dana uopšte nisam mislio tako - ubacio se Mateja.

- Ja je neću gledati tako, dok je ona zauzeta. Dok je u ovakvom odnosu sa tobom, ja ne želim da je gledam na taj način. Nešto zavisi i od nje, ona je zaljubljena u tebe. Ja kad remetim, remetim tako da boli. Ja tebe gotivim, šta god ti mislio o meni - rekao je Mensur.

- Ona i ja provodimo mnogo vremena zajedno, ali ona ima potpunu slobodu da radi šta hoće, mi nismo zajedno, niti ćemo biti - naglasio je Matijević.

MENSUR JEDNIM POTEZOM PODIGAO PRAŠINU MEĐU ZADRUGARIMA! Evo čime je ostavio bez teksta cimere!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Evo, da ja kažem. Mateja je jedini dečko sa kojim bih ja bila u vezi i ja stojim iza toga. Samo sam želela da znam šta se krije iza njihovog peckanja. Ja znam da Mateja nije ljubomoran, jer smo mi sada u prijateljskom odnosu. Mensure, ja tebe poštujem, kao što poštuješ ti mene - rekla je Anđela.

- Ja znam da ti njega nisi izdala, jer nisi rekla razlog zbog kog ste raskinuli, a ja znam koji je to - rekao je Mensur.

- Od samog početka rijalitija on ima ovakvo mišljenje o Anđeli, jer nema nijednu mrlju. Što se mene tiče, ja Mensura ne sputavam, kao što ne sputava ni Mateja Anđelu. Ne znam šta ovo znači, začudilo me je ovo. Mensur i ja više nikada nećemo biti zajedno - prokomentarisala je Milica.

MILICA MENSURU NALEPILA ETIKETU! Maloletna zadrugarka osula paljbu po Ajdarpašiću, pa ispričala šokantno ljubavno iskustvo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading