NOVA BRUTALNA AKCIJA DALILE I CARA! Žestok se*s zadrugara naočigled svih prisutnih, nisu mogli da kontrolišu strasti! (VIDEO +18)
Printscreen

Dalila Dragojević je došla kod Filipa Cara u krevet i odmah su započeli vrelu akciju pred punom sobom. Njima su popustile sve kočnice, te su se prepustili strastima i žestokim seksom obeležili ovo jutro.

Naime, Dalila je apsolutno sve oprostila Caru, ni na pameti joj nije kako ju je dečko pre manje od 24 sata ponizio - pljuvao, gurao, gnusno vređao.

Filip je tokom žurke izgubio ogromnu sumu novca na kocki, zbog čega je bio besan kao ris, a napravio je i haos u kazinu.

Podsetimo, dan pre Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su se posvađali jer je Caru zasmetalo što ga Dalila više ne sluša slepo. On je čak Dalili pljunuo direktno u lice pet puta, a o toj surovosti Cara još se priča, a njih dvoje su već sad završili.

PAO PRVI POLJUBAC ALEKS I DEJANA!? Dragojeviću popustile kočnice, ljubio zadrugarku po grudima naočigled svih, nikad vrelije scene

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Cile

02.02.2022 11:34

Ljudi oni su drugari jebu se drugarski

Miro

02.02.2022 12:13

Neverobatno koliko Mitrovic podrzava ova dva sljama, stvarno nema vise svrhe poceo mi se pink pomalo gaditi sve radi ovih dvoje zasto ne podrzava nekog i Srbije ,fuj mitrovic

Pero

02.02.2022 12:21

Sad ce Dudlila od zadrugara traziti aplauz za akciju.