DA JE MENE CAR PLJUNUO, UBILA BIH GA! Aleksandra Subotić brutalno oplela po Caru, a o Dalili otkrila nepoznate detalje!
Printscreen

Aleksandra Subotić razvezala je jezik o bivšoj drugarici Dalili Dragojević i otkrila je neke nepoznate detalje iz njihovog braka.

Aleksandra i Dalila su bile najbolje drugarice, a onda su se posvađale kada su obe ušle u vezu sa braćom Dragojević. Aleksandra smatra da ljubav između Dejana Dragojevića i Dalile nije bila toliko famozna kolikom su je predstavljali:

- Dejan mi je bio favorit dok se nije pomirio sa Dalilom. Mislim da je Dalila to svesno uradila i da ga je baš zato zakopala. Meni je njega žao, ali od početka njihove veze je delovalo sve kao da je iz inata, jer sam ja tad bila sa Dejanovim rođenim bratom. Posle su napravili venčanje i nisu pozvali porodicu nego samo novinare. Ja sam zaista mislila da je to famozna i velika ljubav, a ustvari je ljubav na staklenim nožicama - ispričala je Aleksandra.

DA JE MENE CAR PLJUNUO, UBILA BIH GA! Aleksandra Subotić brutalno oplela po Caru, a o Dalili otkrila nepoznate detalje!

Printscreen

 

-  Meni je to strašno, i kod kuće da se desi. Ja bih ga ubila, to je meni poživavajuće. Da je on nju nekad zaista voleo ne bi dozvolio da ispadne laka žena koja je rasturila svoj brak, tu ljubavi nema. Dalila voli to ponižavanje, rekla je da muškarac nije pravi muškarac ako kad tad ne ćušnje ženu. Meni je to bolesno. Ja ne mislim da je ona jaka ličnost i osoba sa stavom i karakterom. Ja sam imala mišljenje da je ona inteligentna žena, a ovde ispada samo budala. Ovo i jeste prava Dalila - kaže bivša zadrugarka.

PRETERAO SAM I MORAM DA SE SMIRIM! Filip Car o odnosu sa Dalilom, saterali ga u ćošak sa pitanjima, morao je da prizna ovo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading