HITNO IZVEDEN IZ BELE KUĆE! Car se krvnički udarao pesnicama u glavu, pa sebi naneo telesne povrede, jezive scene ostaće zapamćene!
Foto: Youtube/Printscreen

Filip Car u toku jedne od mnogobrojnih svađa sa Dalilom Dragojević počeo je samog sebe da povređuje pesnicama po glavi, pa je Veliki šef hitno reagovao. 

Dok su se Dalila i Filip prepirali u ranim jutarnjim časovima, on je počeo da gubi kontrolu i da se udara po glavi. 

HITNO IZVEDEN IZ BELE KUĆE! Car se krvnički udarao pesnicama u glavu, pa sebi naneo telesne povrede, jezive scene ostaće zapamćene!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Na samom početku razgovora ništa nije ukazivalo na to da će Filip dobiti toliki napad besa, da će početi sam sebe krvnički da udara po glavi. 

Tokom rasprave, Filip nije mogao više da se svađa sa Dalilom, jer je ona sve vreme potencirala na njegovim greškama i da je ona u pravu. Nakon što je doživeo pomračenje, Filip je pesnicama krenuo sebe da udara po glavi.

Dalila je odmah skočila da ga spreči, ali joj ni to nije pomoglo, on je nastavio da besni, pa sebi naneo povrede. Nakon toga, Car je izveden iz rijalitija, što se može videti na snimku kada reporter dolazi po njega.

Da li je odveden kod doktora kako bi mu bila ukazana prva pomoć ili negde da se smiri, saznaćemo uskoro. 

ALEKS JE PLAĆENA DA ODVOJI DEJANA OD DALILE!? Kućna prijateljica Dragojevića otvorila dušu i obelodanila šokantne detalje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading