ISPLIVAO SNIMAK! Dalila slučajno otkrila šta joj je Sanja Marinković rekla u emisiji kada ih nisu snimale kamere, ovo nije smela da izusti! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila je sinoć tokom žurke u razgovoru sa Markom Đedovićem namerno ili slučajno otkrila detalje privatnog razgovora sa voditeljkom Sanjom Marinković tokom njenog gostovanja u emisiji "Magazin In".

Naime, Dalila je istakla kako joj je Sanja rekla da nikako ne podržava Dejana i da smatra da je on manipulator, kao i da mnogo uzima za sebe zahvalnice i da prebacuje u svoju korist ovo što mu se trenutno dešava.

Ona je takođe dodala da joj je voditeljka u jednom trenutku izgovorila i da ne podržava Filipa Cara koji se ovako ponaša, ali da joj je ponašanje Dejana Dragojevića katastrofa.

Snimak Dalilinog razgovora sa Đedovićem snimile su kamere, a gledaoci su odmah osuli paljbu po voditeljki i nije im jasno kako neko uopšte može da podržava ovakvo ponašanje u rijalitiju i javnu prevaru.

Podsetimo, Dalila se ni nakon pomirenja sa Filipom ne smiruje, prvo se maze i vole, uveče brutalno svađaju, nedavno je Filip kažnjen i honorarom kada je udario i šutnuo iz kreveta Mujićevu, a Dalila je otišla do kapije i zahtevala da izađe iz rijalitija.

NOVA BRUTALNA AKCIJA DALILE I CARA! Tresla se spavaća soba, zadrugari potpuno izgubili kontrolu!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Nena

09.02.2022 10:16

Očigledno je da je Sanja izgubila kompas i da je opasno jede osećaj neke umišljene veličine... Mislim da je i ona prevarila i tukla bivšeg muža i da je on to gledao, jer ako podržava Dalilu koja je to na uradila i dečka koji je doživeo prevaru i trpeo nasilje zove manipulatorom šta drugo ne misliti. U zadnjih godinu dana ima par ozbiljnih gafova, rasističke izjave prvenstveno, podrška nasilnici i preljubnice, nazivanje gošća u emisiji prostitutkama i glupačama i sve to na TV sa nacionalnom frekvencijom i bez ikakvih konsekvenci je za ne poverovati i za svaku je osudu i za zabranu programa koji ona uređuje..

Dragan Niš

09.02.2022 10:27

A ko bi je bolje razumeo od sveže raspuštenice??

Laza

09.02.2022 11:27

Nji dve su iste pa mogu savetovati jedna drugu,setite se Sanjinih afera sa fudbalerima I ti u braku.

Goca

09.02.2022 11:33

A Sanja mije pa neka fina dama neka pocisti prvo u svom dvoristu pa onda da laje za drugoggoca

Duda

09.02.2022 12:06

Sanja Marinkovic je odvratna osoba, prodana dusa, sto se tice komentara o Dalili jednake su pa mora da je brani. Interesujeme ko nju drzi i podrzava, leci svoje frustrcije dovodeci odredjene goste. Oni su isti nivo kao ona.

Tanja

09.02.2022 14:41

Sta moze drugo da kaze nemoralno krestava minijatura.

Ljiljana

09.02.2022 16:42

@Tanja - Šta očekivati od Sanje Marinković. Mislim da ona nije ništa bolja od dalile, maje m. Lune đ. Sve ih je ismevala, sprdala. Možda je dalilu podržala, pa ona će joj biti "koleginica". Mitroviću gde su sankcije za tvoje ovakve voditelje. Čast finim, kulturnim,vaspitanim,voditeljkama.

Zoka

09.02.2022 16:09

Sanja podrzava Dalilu...zato sto je i ona uradila slicno svom bivsem muzu.... Nije to prvi put da je podrzala Dalilu i njenu prevaru...

SLADJANA

10.02.2022 08:30

UZAS KO JOS PODRZAVA JAVNU PREVARU I SVE TO DA BUDE EKRANIZOVANO OCIGLEDNO TESKA BOLESTINA. DODJE SE DO ZAKLJUCKA DA SU ISTE A IZGLEDA DA U POSLEDNJE VREME SANJU DRMA KLIMAKS I TO ZESTOKO.