LJIGAV SI, DAO BIH TI NULU ILI TE ZADUŽIO! Ša iskoristio priliku pa brutalno isprozivao Dina, osvetio mu se za muvanje sa Tarom!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Nenada Aleksića Ša.

- Deniz, mali budžet. Ti si meni u početku bila jako zanimljiva. Mogu da te pohvalim da jako lepo izgledaš, imaš izgčed za svetsku scenu. Ja ovde ne vidim tvoju svrhu,. ti si neko ko sedi, kupatilo, krevet i klopa. Ti meni nisi za ovo, bez obzira na ono što si imala sa Mihićem. Poziraš ovde, dok se drugi ljudi svađaju. Ne vidim razlog što si mi dala srenji budžet, ali ne vodim se time ko je meni dao koji budžet - rekao je Ša.

LJIGAV SI, DAO BIH TI NULU ILI TE ZADUŽIO! Ša iskoristio priliku pa brutalno isprozivao Dina, osvetio mu se za muvanje sa Tarom!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dino, ne bih ti dao ni mali budžet, nulu bih ti dao ili te zadužio. Što se tiče Dina, nemam lepo mišljenje, niti ću ikad da ga steknem. Sa mnom nemaš problemm i drago mi je što nije došlo do većeg. Ne volim što nemaš kodekse, ti nemaš poštovaje. Čovek si od kojeg može svašta da se očekuje, možeš da za*ebaš najboljeg prijatelja. Ti si dečko koji najblaže rečeno je loš i ljigav. U početku si mi bio simpatičan, ali to je tvoja lažna slika. Nemam savet - pričao je Ša.

- Niti mi treba savet od osobe kao što si ti - odbrsuio je Dizdarević.

ONA PLAČE NAKON TRI DANA! Marko ubeđen da su Marijanin emocije fejk, a ona ne prestaje da lije gorke suze zbog ovoga!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

22.02.2022 13:27

Veće ljige od njega nema sad koristi priliku da se sveti dinu smradina