BUDEM LI DOBIO JOŠ JEDNU KAZNU! Isplivao snimak Filipa Cara dok izgovara skandalozne pretnje upućene produkciji! (VIDEO)
Printscreen

Skandalozno ponašanje Filipa Cara gore je iz dana u dan, a najnovija situacija koja se desila u Zadruzi još više će razbesneti javnost.

Naime, sinoć je u toku emisije "Pitanja gledalaca" Filip Car bez zadrške javno uputio pretnje produkciji i rekao da ukoliko dobije još jednu kaznu izlazi napolje.

Snimak koji se pojavio na mrežama potvrđuje šta je on izgovorio, a fanovi Zadruge ne mogu da veruju da neko sebi daje za pravo da se tako ponaša u rijalitiji.

- "Ovo je sramota", "Odakle mu pravo ovako da se ponaša", "Strašno", "Idi više", "Njegovoj bahatosti nema kraja" - samo su neki od komentara fanova popularnog rijalitija.

OPŠTI KARAMBOL U BELOJ KUĆI! Dalila napala Filipa jer se pravda o raskidu, postavila ga na svoje mesto samo jednom rečenicom, zadrugari u šoku!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Marijana

04.03.2022 08:42

Pravi bizon, šta on misli ko je? Čovek sa osam razreda škole, užas, soli pamet budalama!

Realno

04.03.2022 08:56

Idi u Hrvatsku pa tamo preti. Nije ti kriv niko sto si ti nevaspitan,umisljen i prost.

Шумадинац

04.03.2022 09:09

Шта овај замишља, прети а права женица.Протерат из Србије, али прво да плати 50 000 €.

Dragan Niš

04.03.2022 09:53

I neka priča ,neka raskrinkava sve dilove sa produkcijom.Uostalom sami su krivi jer ovom bolesniku dozvoljavaju da se bahati,preti,lomi vilice ,za šta je trebao biti odavno diskvalifikovan, a i dalje je u rijalitiju.On ne poštuje ništa ni ustajanje ni prisustvovanje emisije ,joč malo pa će ovaj konobar -voditelj da razgovara sa njim u pušioni,gardaroberu ili krevetu.Zajedno sa ovom pandrkačom Dudlilom pod ruku pa napolje!!

Lila

04.03.2022 10:11

Hrvat prokleti, i oni bi nas držali i mazili i davali ogromne sume novca! LUDI SRBI