MOŽE LI DUBLJE U PONOR NEMORALA! Dalila se ne zaustavlja sa brukanjem: Boli ih tvoja bitnost! (VIDEO)
Printscreen

Naš narod kaže da je ljubav slepa, ipak, i oni koji najviše veruju u ovaj iskaz, čude se Dalili Dragaojević koja kao da ima amneziju kada govori o svom dečku Filipu Caru.

Nova situacija je baš iznendila mnoge. Sam klip se pojavio na jednoj Instagram stranici koja redovno prati zanimljive događaje iz popularnog rijalitija

Njih dvoje su ležali na krevetu, odmarajući pred predstojeću emisiju. 

- Sad će ubrzo kraj rijaitija i sutuacija će postajati sve gora i gora. Prošla sezona je bila tako negativna pri kraju. Sećam se pustim na televiziji i nije bilo ni toliko zanimljivo. Sada je sve drugačije. Sada imaju mete, imaju učesnike jedne priče, koja uopšte nije naivna, ni glupa, ni smešna - ubeđivala je Dalila Cara. 

MOŽE LI DUBLJE U PONOR NEMORALA! Dalila se ne zaustavlja sa brukanjem: Boli ih tvoja bitnost! (VIDEO)

Printscreen

 

Potom se Dalila osvrnula na navodnu ljubomoru drugih učesnika u rijalitiju. 

- Naravno da ih boli. I to posebno ljude koji su ovde a godinama su u rijalitiju. Boli ih nedostatak njihove bitnosti u ovoj sezoni - smatra Dalila.

A onda je Dalila iskazala vrlo šokantnu i neistinitu tvrdnju, te su mnogu posmnjali ili da Dalila boluje od amnezije ili da prosto laže svog dečka. 

 - Boli ih tvoja bitnost, nisi neko ko je išao iz kreveta u krevet. Dobro, jesi imao ta neka dva ispada. Ali ti si bitan - istakla je Dalila.

Gledaoci koji umeju da broje znaju sigurno da Car u rijalitima nije poznat kao najčedniji momak i da spada u najpromikuitetnije rijaliti zvezde koje su prodefilkovale Šimanovcima, sa dugačkim spiskom devojaka sa kojima je bio.

PONAŠAŠ SE KAO BOLESNIK! Bebica od besa pokidao bubicu, Miljana ga dovela do ludila! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading