PRE BIH BIO SA MILJANOM NEGO SA SVOJOM DECOM Skandalozna izjava Nenada Macanovića, Filip Car u šoku i neverici, pojavio se snimak razgovora (VIDEO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mnogi su spekulisali da je Nenad Macanović opsednut Miljanom Kulić i da je zbog toga navodno i zanemario porodicu, a sada je isplivao skandalozni snimak koji to zapravo i dokazuje.

Naime, video koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram, a na kom se jasno čuje da Nenad govori kako mu je Kulićeva bitnija od dece u životu, zgrozio je javnost.

- Evo sada da dobijes priliku, da Veliki šef pošalje pismo i da te pita sa kim bi radije proveo tri dana, sa decom ili Miljanom, šta bi ti odgovorio? - pitao ga je Car, a Macanović je šokirao odgovorom.

 

 

- Sa Bebicom, sa Miljanom bih proveo tri dana. To nije odnos za porediti - izgovorio je Nenad.

Filip je bio takođe šokiran ovim odgovorom i nastavio je da postavlja isto pitanje Nenadu ne verujući šta mu ovaj izgovara. Razgovoru je sve vreme prisustovala i Miljana, a sve se odigravalo u izolaciji.

Podsetimo, Miljana je u više navrata isticala kako ona nije zaslužna za njegov odnos sa decom i bivšom suprugom i da je čak i ona njega nagovala da ih vidi.

Kompletan snimak pogledajte u okviru teksta i sami procenite o čemu se tu radi i da li je u pitanju opsesija.

SVE SE TRESLO! Zadrugari imali brutalni se*s pred celom sobom, nisu mogli da obuzdaju strasti, nikad žešće od ranog jutra

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bg

12.04.2022 09:29

Svako normalan bi rekao... teska bolest, nema dalje... tu komentara nema.

Goca

12.04.2022 21:22

Ovakvu budalu svet nije video preca my ova Niska funjara od dece