NAKON ŠTO JE ČULA DA IVAN MARINKOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6 Miljana Kulić napravila haos u bolnici, sprema pakleni plan, sve otkriveno
ATA Images

Miljana Kulić je krenula da se oporavlja i da se oseća fizički jače, a već je krenula da pravi šou.

Naime, Miljana sada ima novi plan, koji nije baš razumljiv svima.

- Miljana je bolje, hvala Bogu dobro se oporavlja. Međutim i dalje pravi cirkus po bolnici, u zavisnosti od toga kako je raspoložena. Ono što ja znam jeste da Miljana hoće da napravi šou program, pa da direktno iz bolnice uđe u rijaliti Zadruga. Tada bi trebalo da dobije otpusnu listu i kaže da će odmah da ide u Belu kuću, da nema potrebe da odmara i ide za Niš - kaže dobro obavešten izvor za Blic.

Podsetimo, Miljana Kulić preživela je pravu dramu kada joj je zdravstveno stanje bilo narušeno i doktori joj se doslovno borili za život.

PRETI DA POMUTI RAZUM MUŠKARCIMA U BELOJ KUĆI Ona je nova učesnica Zadruge 6, tetovaža na grudima svima je zapala za oko, a izgleda brutalno

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Todor

24.08.2022 19:27

izgleda da je Zljko Mitrovic resio da je dozivotno posalje u ludnicu ili zatvor.Doci ce mu ona glave.Ne dao mu bog ali je preterao sa angazovanjem bolesnih,strleta,opasnih i osoba sa kriminalnim dosijeom.