SRAMOTA! Bahato ponašanje Dalile Dragojević u toku vožnje naišlo na veliku osudu javnosti, niko ne veruje šta radi u automobilu (VIDEO)
Printscreen

Svima znaju da je Dalila Dragojević sa veoma imućnim dečkom, koji joj ispunjava sve njene hirove, a poznato je da često vozi i njegove automobile s obzirom na to da se hvalila da njen novi izabranik poseduje vozni park.

Naime, kontroverzna starleta je sada objavila snimak koji je šokirao domaću javnost i nije prošao neopaženo.

Ona vozi skupoceni automobil dok puši tompus, i ponaša se kao nesavesni vozač. U nekim momentima dok igra, volan ne drži u rukama, a sve to je razbesnelo korisnike društvenih mreža koji su osuli paljbu po njoj.

- "Sramota šta radi", "Umesto da se zavuče u mišju rupu ona pravi još gori haos", "Samo je novac i zanima", "Pati za parama jer ih nikada nije ni imala", "Težak kompleks" - samo su neki od brutalnih komentara na konto njenog ponašanja.

Podsetimo,  Dalila se našla u centru medijske pažnje nakon što je supruga Dejana Dragojevića prevarila u rijalitiju sa Filipom Carem i to pred njegovim očima, a nakon što su izašli iz "Zadruge" i tu vezu je okončala.

PLAŠI SE DA NE UĐE U ZADRUGU! Otkriveni pravi razlozi pomirenja Aleksandre Subotić i Pece Raspopovića, sve isplivalo u javnost

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Cile

26.08.2022 12:12

Bahata,bezobrazna,nemoralna sve u svemu ološ exstra klase

JAGZA

26.08.2022 18:02

@Cile - Ne bi imao protiv da imam pored sebe u zivotu takvog "bezobraznog olosa", vise bi voleo da provedem zivot sa Dalilom nego sa nekom mutavom patkom, Dalila je top riba u svakom pogledu.

Trix

26.08.2022 14:25

Ološ bila,ološ ostala. Zlo se ne može izlečiti

Danica

28.08.2022 13:03

Pa ko ovom skotu dozvoljava da ulazi u Srbiju kako hoće i da radi sta hoće?? Neka joj sve oduzmu, depirtuju u šupak i ne daju da više ulazi,ko je bre ovaj olos, dr.....ina obicna