MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA Miljanina majka doživela pomračenje nakon što je Zola isprozivao u emisiji uživo
Printsc Pink

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali bivši zadrugari Lazar Čolić Zola, Đole Kralj i Stefan Krstović Krle, Zola je dobio žestoke kritike od jedne gledateljke, a tim povodom se oglasila i Marija Kulić.

Naime, ona je istakla da sve emisije pomno prati, a onda je kao po običaju osula paljbu po nesuđenom zetu.

MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA Miljanina majka doživela pomračenje nakon što je Zola isprozivao u emisiji uživo

Printsc Pink

 

- Smradu kaži da sve vreme pratimo televiziju "Pink", to je jedini kanal koji pratimo dok je Miljana u bolnici. Ne spavam uopšte, emisiju gledam ko god da je gost. Ženu koja se uključila želim da pozdravim, znam da će se ljutiti, ali je pozdravljam od srca jer je sve rekla kako jeste - glasila je poruka Marije Kulić.

Podsetimo, Zola je u emisiji izneo brojne stvari na račun Miljane i celokupne porodice Kulić i uradio na Marijino majčinstvo. što je verujemo, Mariju dodatno poremetilo.

POSEDUJE NJENE INTIMNE SNIMKE SA DEVOJKAMA Bivši zadrugar preti da raskrinka Marijanu Zonjić, skandal dobija novi epilog

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Ljiljana

28.08.2022 16:08

Marija je takva rođena. Manipulatorka, koristoljubiva, loš čovek, loša majka. Stalno namrštena, ujutru mrzi sebe, a posle mrzi ceo svet. Odvratna osoba.

Snezana

28.08.2022 19:56

@Ljiljana - Meni je Marija odvratna jer je nagovorila Mixi da uzme pare unapred od Zadruge 6.da bi Marija, Sinisa,Tijana ,Ana lepo ziveli od njene zarade i plus Bebicu izdrzava koji nigde ne radi vec zivi sa njima u Nisu na racun Mixi u kuci koju je Mixi zaradila i sve sredila.Sramota od jedne majke, da se tako ponasa e zato njoj Zola smeta..a Mixi cim izadje iz bolnice treba da prebije Bebicu i da ga izbaci iz njene kuce u Nisu ako je malo pametna

Madezda

28.08.2022 17:15

Kulicka uvek nadje neku babu da blati Zolu,jedini decko koji je nikada ne bi maltretorao.Bebica je psihopata,nije dovar za nju.Miljama bolje da bude bez momka jedno vreme da provodi vreme sa svojim sinomni to sama bez majke,jer je pravi nepodobnom za Zeljka.Miksi uzmi dete i sama kreni a Mariji. Ostavi bebicu da je taksira do Beogradskog trznog ventra.Neka nosi kese iz sopinga valjda ce mu kupiti pljeskabicu!

Snezaba

28.08.2022 20:00

@Madezda - U pravu je gospodja Marija nadje nekoga da blati Zolu sto nije u redu a stiti pokvarenog,odvratnog Bebicu koji zivi u Nisu i nista ne radi osim sto taxira Mariji i grebe se za novac,hranu,garderobu to je Mixi pricala

Cacak

28.08.2022 20:18

Ko nije sa Marijom on protiv nje. Sto je pogadja istina. Gora porodica nije se odavno nije pojavila u javnosti.

Cvecka

28.08.2022 20:29

Marija je pre bila realna zena i uvek Miljanu grdila zbog stvari koje radi. Od prosle godine se promenila i brani Miljanu a ne shvata da joj cini medvedju uslugu.

Sale

29.08.2022 11:57

Sad sam se baš zabrinuo,što je nije lečila na vreme nego je gurala u rijaliti nonstop umesto da je leči Kulići su lopovi kažu ljuudi iz Niš