SVETI NAM SE PREKO NJE Zadrugari BESNI na Bilala zbog PODELE BUDŽETA
Foto: Printscreen

Upravo je počela emisija ''Izbor potrčka''. Zadrugari su prokomentarisali podelu budžeta Bilala Brajlovića.

- Adam Đogani je sinoć napustio ''Zadrugu'', a postavio je Bilala Brajlovfića za novog vođu. Ivane, da li te je iznenadio srednji budžet? - upitala je Ivana.

SVETI NAM SE PREKO NJE Zadrugari BESNI na Bilala zbog PODELE BUDŽETA

 

 

- Nije me iznenadio. Ja sam bio tu za Maju, kada je on otišao. Ronila je suze zbog njega, mislio sam da je iskreno zaljubljena. Bio sam uveren da će se on vratiti, jer sam video da je stvarnoi voli i da će se potruditi da dođe. Video sam zaljubljenost Bilala u Maju, od tog momenta sam prestao sa pričom da nisu jedno za drugo. On mi je rekao kako je njem moje ponašanje izgledalo napolju - rekao je Ivan.

- Da li postoji neko koga je neprijatno iznenadio budžet? - upitala je Ivana.

SVETI NAM SE PREKO NJE Zadrugari BESNI na Bilala zbog PODELE BUDŽETA

 

 

- Očekivao sam mali, a dobio srednji. Znači mi to što je rekao za mene. Moram da zamerim nešto. Bilal je njovom učesniku dao maoli budžet, niko nije reagovao, a kada sam ja dao mali budžet Divni i Marku kad su ušli, bio sam kriv. Isto tako je Anu ostavio za kraj, što se meni zamerilo, a njemu niko ništa nije rekao - istakao je Dragić.

- Bilal mi se zahvalio i rekao je da je video neke video-klipove na kojima sam ja brano njega. Istina je da sam rekao da je Maja njegova nedostižna tačka, a da su njegov rang Urša, Bakša. Nakon toga je on stupio sa Majom u vezu, tad sam ja taj stav promenio. Bilala kao pojednica jako volim, ali ne i sa devojkama - istaskao je Ivan M.

- Iznenadio me je mali budžet, koji je dobila Milica Veselinović. Kad je ušao sa onim stavom, mislio sam da će pokidati. Možda nije hteo da ispuca sve kečevre u rukavu. Njegov cilj bila je svađa sa Vračeviće, jer je najduže trajala - istakao je Neca.

SVETI NAM SE PREKO NJE Zadrugari BESNI na Bilala zbog PODELE BUDŽETA

 

 

- Pojednic su rekli da sam ja Bilala 'obradila''. Neka i sam kaže da li sam mu prilazila i smarala. Meni se deđavalo da ljudi govore sve najlepše o meni, a odna mi daju mali, pa na kraju sastanka dođu i nude mi pare. To su uradili Neca i Miljana P. Mislim da ovde postoje mnogo veća go*na od mene, a pljuvali su Bilala. Meni je dao mali, a njima srednje i velike - istakla je Sofija.

- Navukao me je ozbiljno Bilala kad je rekao da ima nešto da mi kaže. Što se tiče mog malog budžeta, zahlvalna sam. Od Bilala sam očekivala srednji, ali sve ono pto je meni rekao je tako istakla je Marija. Miljana Popović je zamolila Bilala da joj da budžet, jer nema dovoljno para, on nije hteo,a bitno je da je Sofija dobila pare od njega. On moju reakciu nije dobio, niti će. Caru je dao mali, Maji mali, Aleks mali, a sa samo Jasnjušu veliki, ne razumem. Sveti se svima. Sveti nam se preko Maje - rekla je Miljana.

OTAC ME JE POSAVETOVAO Bilal Brajlović OTKRIO DETALJE razgovora sa roditeljima pred POVRATAK U ZADRUGU

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading