"NJENA DECA SU PLAKALA ZBOG NAS" Anđela ne prestaje da šokira nevaspitanjem, ponovo se obrušila na Anu: Nije je oženio i nije joj dao burmu!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje Anđeli Đuričić.

-Čemu sinoćnje ponižavanje Ane za brak i vreme koje je ponela sa Zvezdanom. Moraš još mnogo hleba da pojedeš za ponižavanje- glasilo je pitanje.

-To je samo moje mišljenje na koje imam pravo - rekla je Anđela.

-Je l' imaš pravo da poniziš nečijih 15 godina - pitala je Dušica.

-Ne smatram da sam ponizila. Obratila sam joj se sa gospođom, a ona mi je odgovorila da je gospođica. Bila je u vanbračnoj zajednici i to je to. Ako je poniženje moje mišljenje, to je problem u gledaocu koji tako doživljava - rekla je Anđela.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Čemu potreba i pravo da se dovodi u pitanje da li je bila u braku ili vezi- pitala je Dušica.

-Sa poštovanjem sam joj se obratila, a ona me je ispravila - rekla je Anđela.

-Nisi sa poštovanjem, nego vrlo uvredljivo - rekla je Ana.

-Ne osporavam godine koje su proveli zajedno, a nju je uvredila terminologija. Činjenica je da je gospođica, činjenica je da nisu bili u braku, da je nije oženio i da joj nije dao burmu - rekla je Anđela.

-Bila sam žena koja je nosila burmu i iz tog braka imam dvoje dece. Pozdravljam Ivku numerologa koja dosta zna o vama ovde. Ona se svaki put meni obrati vrlo ironično želeći da izazove moju rekaciju, ali ja ne želim da nasedam. Bezuslovno veruj Zvezdanu, a kad budemo došli do ozbiljnih životnih tema zanima me šta će gospođica imati da kaže. On njoj daje vetar u leđa - rekla je Ana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Upravo sam joj rekao da mi se ne sviđa što se nastavila sa tim svojim stavom. Pokušaću opet da joj skrenem pažnju. Ne može da izdrži, a nema potrebe za tim. Posebno jer mi ona govori da nema potrebe da se obraćam Ani ružno - rekao je Zvezdan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Kakav lažni odnos - rekla je Ana.

-Ana sad nije u pravu da je Zvezdan nagovara i da joj daje podršku. Sinoć sam čula kad je rekao Anđeli "kakvo je to ponašanje". Ona je duplo mlađa od Ane. Takav način ponižavanja nije okej. Ona je sama bezobrazna, drska i nadmena sama od sebe - rekla je Marija.

-Izvinila sam se. Od kad sam došla ovde nije mi se nijednom obratila bez drskosti i nepoštovanja. Ja Anđela tvoju mamu nisam uzela u usta - rekla je Ana.

-Da li ja vama spominjem vaše ćerke i muža. Meni pošalju čestitku, ne pokazuju se na javnoj sceni i posetama - rekla je Anđela.

-Anino dvoje dece je plakalo zbog mene i nje sa njom - rekao je Zvezdan.

"RAZBIJAO MI JE REKET O GLAVU, NIJE MI DAVAO VODU I HLEB" Ana Spasojević otkrila detalje monstruoznog nasilja koje je trpela, razlog je bizaran

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading