HAOS NE PRESTAJE Ana demantovala Miljanine sumnje o Zoli i Aniti, Car raskrinkao Stanojlovićevu
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Ana Spasojević ustala je da demantuje Miljanu Kulić i objasni situaciju koja se desila u pušionici sa Anitom Stanojlović i Lazarom Čolićem Zolom.

- Zola je rekao: "Ja ne mogu da budem ovde, neću da pravim probleme" - rekla je Ana

HAOS NE PRESTAJE Ana demantovala Miljanine sumnje o Zoli i Aniti, Car raskrinkao Stanojlovićevu

 

 

- Na "Pitanjima novinara" šta ste mi rekli? - pitala je Miljana.

- Meni je Anita rekla da je Zola gleda i da je Zola indirektno podbada i ja sam rekla da kaže Miljani i da ona ne sazna to od nekog trećeg - otkrila je Aleks.

- Zola ništa nije radio, Anita je potvrdila, a Miljana ga je polila kafom - nastavilaje Spasojevićeva.

- Miljana i dan danas sumnja za nešto sa Anitom, a ti si siguran - dodala je Ivana Šopić.

- Ona kaže da sam ja promenio boju kad su izabrani Anita i Bilal, a ja ne mogu njoj da kažem - rekao je Zola.

- Ja verujem Zoli ovo što Ana kaže, ali Anita spominje da je nešto bilo. Treba da rešite sve probleme, a ne parcijalno. Ona sumnja u to - pričao je Mića.

- Ona sumnja u moju raspravu, a ja ne treba u njen k*rac. Evo završili smo. Ona meni pominje stvari koje su meni nebulozne, a ja njoj nemam šta drugo da pomenem - nastavio je Čolić.

HAOS NE PRESTAJE Ana demantovala Miljanine sumnje o Zoli i Aniti, Car raskrinkao Stanojlovićevu

undefined

 

- Miljana možda hože neprijatelja da drži što bliže i da bude sigurna. Miljana je zove da je šminka, a zašto Anita radi to? Zašto njene prijateljice imaju potrebu da rade to? Njima neke stvari odgovaraju, pa im je drugi kriv kad im se slomi šminka. Meni neko ne može da kaže da vidi da ga neko gleda, ako ne gleda u njega - pričao je Car.

- Ti ovde prvi kuvaš, ali sam sebi - dodala je Valentina.

- Ja nisam za to da oni budu zajedno. Gledam da ne utičem na njih jer utuču mnogi. Ja njoj samo jednom da kažem da mi je Zola rekao da je ne volim i da im napravim dar-mar od mozga. Ljudi se svete Miljani, kao i Miljana njima za mnoge stvari, pa rade spletke i zvrče. Sve i da je gledao Zola, da li će nešto dobro da joj donese ako to kaže? Ako ne možete tri meseca da izdržite da ne budete jedno sa drugim nakn pet godina, onda ste stvarno u k*rcu. Dovešće se u probleme koji im nisu potrebni jer iz dana u dan je sve gore i gore. Zola neće da mi kaže, ali vidim da nisu dobro. Ovo je mučno ne za njh, nego i za nas ovde - govorio je Filip.

ON TI JE REKAO SVE NAJGORE U ŽIVOTU Marija ponovo napala Miljanu zbog Zole, nizala joj uvrede, Čolić spreman na kraj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading