ANINA KUMA UPRAVO POTPISALA UGOVOR ZA ULAZAK U ZADRUGU Očekuje se neviđeni haos, dokrajčiće Zvezdana i poslaće ga u zatvor!
Foto: Alo/Printscreen

Već danima unazad se spekuliše kako bi u Zadrugu uskoro trebalo da uđe kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, a ona je danas usnimljena ispred televizije Pinka, a povod za to je, kako se navodi, bio upravo potpisivanje ugovora za ulazak.

Komentarisalo se da će s njom ući i Anin bivši muž, Aca Bulić, ali po svemu sudeći, za sada će samo to biti Milena, s obzirom da se ispred pomenute televizije našla sama.

Ona je nedavno podnela krivičnu tužbu protiv Zvezdana Slavnića zbog iznošenja niz optužbi na njen račun, a poznato je da ona od samog početka iznosi šokantne detalje iz braka Ane i Slavnića, ali isto tako često ističe da je se on jako plaši i da je spremna da se javno suoči sa njim i odbrani kumu i prijateljicu.

- Podnosila sam tužbu za uvredu časti zbog njegovog izlaganja da sam bila sa svim Aninim bivšim momcima, počevši od Ace Bulića. Predala sam snimke na kojima je to pričao, a svi u sudnici su kao svedoci salušani zbog ovog slučaja. Isto tako sam predala sve tužbe u Anino ime, ostavila je punomoćje advokatu i na svaki Anin poziv u rijalitiju da reagujem, ja pošaljem svaki klip na kojem se ona vređa, pljuje, udara od strane Zvezdana. - rekla je nedavno Kačavenda.

PROCURILE PRIVATNE FOTKE ZVEZDANA SLAVNIĆA Posredi priča koja ledi krv u žilama, tada je izvršio monstruozno ubistvo, sada je sve isplivalo (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading