BAVI SE "PRLJAVIM POSLOVIMA"? Nakon što je otkrio koliko mu otac zarađuje, Ivan Dragić naišao na surova pitanja koja nije mogao da izbegne
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je porodični sastanak na kom zadrugari razrešavaju probleme. Ivan Dragić i Miljan Vračević su razrešili problem koji je potekao od Ivana Marinkovića.

-Potegla se priča da sam nasilnik, a Aleksandra je onog dana svojim izlaganjem to demantovala. Do mene je stigla priča da je Milja potegao nešto što se meni ne sviđa, a zapravo je poteklo od Ivana Marinkovića. Meni su se na košarci odlepile patike kao i svima, a ubeđen sam da imam više patika u garderobberu nego on. Neko je Miljane možda shavtio da ti kao dobro živiš, a ja loše. Ti znaš kakvim životom ja živim i čime se bavim. Znaš da moj otac zarađuje možda više nego sve ove zvezde. Ja imam ogromnu kuću, prleep auto, medicinsku školu i treća sam godina fakulteta - rekao je Dragić.

-Rekao sam da nam hiljadu dinara ne može praviti problem jer znamo kako obojica živimo. Znam da živite jako lepo - rekao je Miljan.

-Samo mi je to bitno da me zadrugari ne bi gledali tako - rekao je Dragić.

-Tvoj otac živi jako lepo i pošten je čovek - rekao je Miljan.

-Kad sam ja potegao priču? - pitao je Marinković

-Onda kad su mi se odlepile patike - rekao je Dragić

-Što bi tebi bilo krivo, što se pravdaš - rekao je Marinković.

"IZNAPU*AVAO SI ME KAO DŽUKELU" Nakon što je dobila šut kartu od Bore, Valentina pravi haos, od njene kuknjave ori se pab!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

28.03.2023 18:49

Imate li vi omladino i jedne copele bilo sportske bilo kezual jer patike su vecinom za sport teretanu za setnju ,trcanje itd .