PROGOVORILA ISKRENO Milica Veselinović priznala koji odnos joj je bio najlepši, opisala do detalja, pa otkrila koliko je trajalo!
Foto: Printscreen/Foto: TV Pink printscreen

Osman Karić seo je u svoju stolicu, zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem, te su nakon kratke pauze za pesmu, nastavili sa novim izdanjem radio emisije "Amnezija".

Osman je ugostio Milicu Veselinović, te je tom prilikom sa njom porazgovarao o njenom ponašanju u ovoj sezoni "Zadruge".

-Kažeš Marko Marković je bio greška, voliš i rumenka, na posteljini od Bilala je postala fleka...Posteljina Mini Maus, u Zadruzi nastaje haos - pročitao je Osman Milici.

-To je moje ukratko učešće surovo, ali istinito...To je bila kap koja je prelila čašu gde sam shvatila svoje učešće. Treba da me osuđuju, kritikujem samu sebe i ljudi koji me kritiju ovde u kući, vidim da nemaju zlu nameru. Nijednog trenutka ne mogu da se naljutim na Janjuša, jer se on iznervira zbog svega toga. Problem je što sam tvrdoglava i idem glavom kroz zid. Nisam bila u situaciji da ja odem kući prošle godine, a ove godine mi se to desilo. Došla sam u prostor gde sam bila u zajedničkom prostoru - rekla je Milica.

-Da li si ti ovo bila u prošloj sezoni pa te je Mensur kočio da ne budeš - pitao je Osman.

-Ja sam u vezi, kao što sam bila u prošloj sezoni, ja sam takva. Ja kad hoću nešto, ja hoću koliko god da je to loše prema meni i koliko god me to košta. Da sam videla da nije to to, ja bih otišla. Ja sam zavolela i tako sam se ponašala u tom odnosu. Volela nisam ovde, jer bih morala da budem u vezi da bih zavolela. Osetila sam emociju, bilo mi je lepo - rekla je Milica.

-Da li si išla nekim inatom, je l' ti se nije dalo da te prizna svako od njih, pa si u tome želeći da te neko prizna išla od osobe do osobe - pitao je Osman.

-Ima i toga, ali sam prošle godine bila loša jer sam tukla momka, ove godine sam smirenija - rekla je Milica.

-Kakav je tvoj odnos bio sa Markom? Je l' ste bili u vezi - pitao je Janjuš.

-Ne, možda je to bilo najlepše što sam videla, najpristojnije muvanje, preko dana provodimo vreme zajedno. To je trajalo sigurno oko dva meseca i prosto se tu stvorila neka navika, ukućani to nisu podržali. Svaka proslava, meni stižu pokloni za Marka i mene, ja od tog odnosa ne mogu da pobegnem...Pričalo se nešto, nismo bili ispod istog pokrivača. Krivo mi je bilo zbog porodice i prijatelja, retko kada ja pokažem kako se osećam - rekla je Milica.

-Prihvataš ti to stojički, kroz osmeh - rekao je Osman.

-Zato što znam da sam pogrešila. To sam ja, energična i pozitivna. Nedostaje meni ljubav i pažnja, ali sam nekako žudela za tim da mogu da imam svoje vreme, moj muškarac svoje vreme - rekla je Veselinovićeva.

ZVEZDAN NI NE SLUTI ŠTA MU SE SPREMA Moka Slavnić mora hitno u Herceg Novi kako bi pokušao da smiri situaciju, ovo su detalji!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading