EVO KAKO JE DEJAN DRAGOJEVIĆ PREVARIO ČITAVU NACIJU Gledaoci i javnost razočarana, konačno otkrivena prava istina!
Foto: Alo/Printscreen

Dejan Dragojević nakon nekoliko godina ćutanja i pritiska, kako zadrugara tako i javnosti, priznao je da je promenio veru i prešao u islam.

Otputovao je u Meku, te je svakodnevno kačio fotografije i video klipove iz Saudijske Arabije, kako bi dočarao lepote odmora ali i vere u kojoj nesumnjivo uživa.

EVO KAKO JE DEJAN DRAGOJEVIĆ PREVARIO ČITAVU NACIJU Gledaoci i javnost razočarana, konačno otkrivena prava istina!

Printscreen

 

Prilikom jednog obraćanja naveo je da je već 4 godine u pomenutoj veri i da mu je ovo četvrti Ramazan koji slavi i to baš u Meki.

On je otkrio i da li je ispratio sve šta se pisalo o njemu nakon što je priznao da je muslimanske veroispovesti.

- Postim i ne čitam sve šta s piše. Ja sam se vratio Islmu pre četiri godine. Niko ne može da te natra na to. Moja odluka je bila. Zašto bih morao da pričam na silu? Kada sam osetio od srca da treba da pričam da sam musliman, to sam uradio. Klanjao sam u rijalitiju. Nikada nisam preskako, neki su znali, neki nisu. Volim što sam musliman - otkrio je Dejan za "Premijeru".

Podsećanja radi, i tokom Dejanovog učešća u rijalitiju pristizale su razne spekulacije da je već tada promenio veru, što je on kategorički opovrgavao, te su se sada nizali komentari da je Dragojević lagao javnost.

DEJAN DRAGOJEVIĆ SLAGAO MAJKU DA NIJE PROMENIO VERU Biljana sada stala ispred kamera i raskrinkala sve, a onda priznala šokantnu istinu o sinu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading