TO JE TRULEŽ Lepi Mića žestoko potkačio Anu Ćurčić, njen odnos sa Zvezdanom nazvao "skalamerijom", pa priznao zašto je prema Anđeli pristrasan!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Lepi Mića prekinuo je izlaganje Filipa Cara u radio-emisiji "Amnezija" kako bi odgovorio na tvrdnje da se svi dodvoravaju Zvezdanu Slavniću.

-Pre par nedelja bio je reper u pitanju, bio je reper, bio je Đekson ili Vojke. On je u četvorci često pio pivo, tetvorina faca, a riba mu je bila divlja maca. On se zove Fran - govorio je Osman.

-Ja sam rekao Fran, čak sam nabrojao i Saleta Trua. Ja se ne repoznajem u Carevoj priči jer sam ja jedini prepoznao vezu - dodao je Mića.

-Je l' stvarno veruješ u tu ljubav? - pitao je Osman.

-Da, mislim da čak Zvezdan više gotivi Anđelu, nego Anđela Zvezdana. Vidim nešto i budala nisam, znam šta mi govore kad nisu dobro. Ako izađu odavde zajedno i demantuje glasine ja bih im rekao: "Svaka čast". Zvezdan sutra da se pomiri sa Anom ja bih podržao tu vezu. Da li sam prošle godine podržao vezu njega i Dalila? Isto sam osudio Dalilu za Dejana, ali sam podržao vezu,. Isto kad je i Ša priznao ja sam rekao da je to u redu. Ja se držim termina. Brak poštujem kao instituciju, a ne mogu da poštujem nešto što je skalamerija - pričao je Lepi Mića.

-Okej je podržati nečiju vezu, ali zastupati i napadati drugu stranu, to su medveđe usluge. Napadate Anu, a treba da budete neutralni. Ana ima isto puno grešaka i kontradiktornosti - govorio je Car.

-Ja Anu nikad nisam napao, ja ne spominjem život Ane, a ovo što su izneli za mene je trulež. Ja nisam agencija za zaštitu tuđih brakova. Ja sam za Anđelu pristrasan, za Zvezdana ne. Dete ima pravo da napravi grešku. Ja nju savetujem i svašta joj kažem. Anđelu sam sto puta poslao u p*čku materinu, a Ani ružno slobo nisam rekao - nastavio je Mića.

EVO KAKVA DRAMA SE DEŠAVA NAPOLJU BEBICI Blokiran mu račun, 176.000 mu zarobljeno, a Pinku će morati da isplati šok sumu!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading