"ZBOG TOGA SAM IŠLA IZ GREŠKE U GREŠKU" Milica se prisetila da je Mensuru bila kao kap vode na dlanu, pa priznla da u svakom muškarcu traži njega!
Foto: Printscreen

Milica Veselinović objašnjavala je Aniti Stanojlović da je u muškarcima ove sezone samo tražila sve što je prošle godine imala od Mensura Ajdarpašića.

-Navikla sam da se mazim, pazim i da dobijem sve što želim u trenutku - rekla je Milica. - rekla je Milica.

-A ja tražim ono što nisam imala. Kad nađem to znaću da je to to - rekla je Anita.

-Ja tražim to što sam prošle godine imala. Ja zaspim na garnituri, loše mi je,a on uzme ne da me probudi, nmego me odnese u krevet. Skine mi patike i pokrije me. Ja sam ove godine iz želje i potrebe za tom toplinom i zaštitom išla iz greške u grešku - rekla je Milica.

-Ti vidiš kakva sam ja kad imam to nešto, a kad nemam idu samo greške i greške - rekla je Anita.

-On je bio uz mene, kad me to on pita, ja sam kao da mi je rekao da me ženi. CVeo dan bleda, pušiona, znaš šta je to bilo. Ali čekala sam. Božić, Nova godina, svi praznici, a ja čekala. Tu bol nikad u životu nisam osetila. - rekla je Milica.

-E to ja ne znam kako da objasnim Jovani. Ja sam drugačija kad se stvarno zaljubim. Ona meni kad bi dala priliku videla bi da sam ja dobra, ne dramim, ne histerišem, ne ljubomorišem, ne gledam. Pa videla si da izlazim iz pušionice i gledam u pod - rekla je Anita.

-U tome periodu kad je on bio an drugoj strani, ja smršala, krenem onako već kratko, garderoba mi se ubacivala. Mama i podrška šalju haljine, ja mršam. Kad su krenuli da me hvale kako komentarišem i izgledam, a on... Kupaći. Ja npr sad kad sam na žurki, a on mi kaže: "Samo ti mešaj". Prošle godine sunčanje, budim se na vreme. To je bilo tri meseca - rekla je Milica.

ŠOK OTKRIĆE Petrući priznao šta za Anu znači lutka sa kojom spava, usko povezana sa Zvezdanom, zadrugari zgroženi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading