RAT OKO BUDŽETA Zorica i Mića ponovo u sukobu, on dobio novac pa uradio ovu užasnu stvar!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Upravo je počela podela budžeta DJ Tamaris. Prvi budžet je dobila Zorica Marković.

-Prvi veliki budžet je za mene, a drugi ide za Zoricu Marković, naš odnos se razvijao detaljno, bile smo na zdravoj distanci, ona je prema mnogima iskrena, ona svima saspre sve u brk. Ljudi koji čitaju između redova znaju šta ona radi, ona je prema meni bila uvek korketna, za mene je ona pravi prijatelj, i imaćeš poštovanje od mene uvek, a i da dođe do svađe, ja ću nju uvek poštovati i za tebe veliki budžet - rekla je Tamara.

-Ti i ja smo se skontale i jako si pametna devojka, pravi prijatelj, a naše druženje će trajati i ovde i napolju - rekla je Zorica.

-Sledeći veliki budžet ide Lepom Mići. Ja ću samo želeti da ispoštujem sve koji su za mene bili fer prema mojoj drugarici Maji sa kojom ćui se družiti i napolju, Meni novac nije bitan - rekla je Tamaris

-Mene niko parama kupiti ne može, pogotovo ne Maja Kovačević - vikao je Mića.

-Ti i ja smo se upoznali kada sam ja bila na frizuri, a sledeći put smo se videli u Zadruzi. Pogodile su me neke stvari, smatram te mudrim, a i to da imaš dosta rijaliti iskustva, ja ti nikada neću reći ništa ružno jer je to moje vaspitanje - krenula je Tamaris.

-Je l tebi nešto ružno rekla Zorica Marković - upitao je Mića.

-Nikada, imali smo samo jedan sukob, ali nisam je vređala - dodala je Zorica,.

-Ona je tebe odvajala od Adama - govorio je Ivan Marinković.

-Ova devojka nema stav, Ćertić ju je vređao a družio se sa Zoricom, a Zorica te tada nije branila - vikao je Mića.

-Ja nemam ništa s tim, Uroš je prema meni bio fer, a šta je on imao sa drugima to je njihove - pričala je Zorica.

-Ma ovo je gluma nerealna - dodao je Rodini.

-Vi ste pokvareni mali miševi, vaša grupa jadnika. Meni su svi jasni, ne možeš mi ništa, a ti Mićoni šta si se popalio, smiri se, sledeće godine ćemo biti u vezi - rekla je Zorica.

-Ja sam Ćita a ti si ki*a, ti si Rambo, ali nisi Silvester Stalnone - dodala je Zorica kada ju je Mića opet komentarisao.Pa nisam Stalone se jebe u b*lju - vikao je Mića.

-Vi ste sami govorili da ja ne mogu sama da budem ovde, da jurim priču,a li eto ja sam sama već četiri meseca, nisam du*ljak Mićo, verujem da ti smeta moj i Zoričin odnos, a ja imam tebi da kažem stvari koje mi se nisu dopale -nastavila je Tamaris,

-Ova devojka zastupa guranje ku*ca Ace Kerića, šta znači pokrivanje jorganom u sred bela dana - dodao je Mića,.

-Ti mene pokušavaš da degradiraš - rekla je Tamaris.

-Ti podrđavaš ljubavnice i ku*varluk - rekla je Zorica Mići.Mene ne pogađaju tvoje reči, ti podržavaš preljube i sve neke nekutlrune stvari ako nećeš da ga uzmeđ iz ruke, uzmi ga swa klupe - rekla je Tamaris i stavila budžet na klupu a Mića ga je uzeo između nogu.

VELIKI ŠEF POSLAO PISMO U ZADRUGU Stiglo hitno saopštenje, doneta odluka, Zadrugari u panici!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading