"LEŽI CEO DAN, A TI MAMA IDEŠ I LOMIŠ SE" Ana Ćurčić iznela šokantne detalje iz odnosa sa Zvezdanom, pa otkrila šta njena deca misle o njemu!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić nije prestala sa izlivom besa i loših emocija prema Zvezdanu Slavniću, te nije prestala da priča o njemu i životnim problemima koje je proživela sa njim.

-Što sam ja za njega, ne premija, nego vidi! I upadneš u kandže manipulatora i svega i sje*eš život! Druže, to te boli što sam došla, što znaš šta sam i ko sam! - rekla je Ana.

-Ti onda pričaš, varala sam muža, ideš od svoje 15 godine.. Pi*ka li ti bre materina! Prozivaš bre ljude! - dodala je.

-Dva puta sam pozdravila Saru i pitala sam je, rekla je ''slobodno!''- dodala je Ana.

-Njih dve su dotrčale kod mene da me teše! Svaki dan me zove da vidi kako sam! On i ne zna da nisu mogli da ga smisle moja deca od kad se vratio, da ga smisle! Sin mi nije takav, on mi nikad to ne bi rekao! On i Iva su kao dva creva i onda meni to Iva kaže! Leži kaže ceo dan, a ti mama ideš i lomiš se.. A Slavku obožavaju! Znaš ti koliko Slavica voli moju decu bre, bukvalno kao baku je gledaju! Što ti to sve ne kažeš, nego pričaš da sam kur*a da sam tukla majku.. Ovo Hičkok ne bi režirao! - nastavila je Ana.

-Ja ostajem nema.. O strahu da ne pričam! On je veliki Zvezdan, za foteljom, za crnim stolom. Slobodno sedi, vodi priču! Ali mislim kad bi me video sa drugim dečkom bio bi problem! - rekla je Ana.

-Taj nikoga ne voli, samo sebe! Veruj ti tvojoj Ani! - nastavila je.

-Izvini Zoko, mene moja prošlost boli! Ja sam ti lepo rekla, ja nijedna vrata nisam du*etom zatvorila, a druga stvar ni iz jednog odnosa nisam izašla, a da sam ovako izašla! Veruj mi što je Cecina pesma ''Dužan si mi brdo para'', ali ne para- para! -nastavila je Ana.

-Znaš šta je tu poenta, što samo ja znam kad konstatuje koliko on to stvarno misli. Mislio je eto sad ćeš kupiti stan i završili smo! Znaš kad mi je rekao ''Nisi valjda došla ovde za siću!''

-I jao, i jao majko Božija! - odgovorila je Zorica.

SLAVNIĆU SE ZAGADILA ANĐELA Zvezdan je zamerio svojoj devojci da je prljava pa joj skrenuo pažnju na higijenu (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading