ZADRUGARI SE OBRUŠILI NA ANU ĆURČIĆ I ČOPORATIVNO JE NAPALI Ćurčićeva zaurlala iz sveg glasa i žestoko im se suprotstavila!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć su zadrugari imali na tapetu tokom večeri, Igru istine koja je podigla pravu pompu, ne samo među njima, nego i u medijima, budući da je dosta novih stvari otkriveno.

- Da li misliš isto kao i ja da Ani ne odgovara ovo što se Zvezdan smirio, da ne ispada više žrtva, da li njoj smeta jer je Zvezdan kulira i da nije više žrtva, da nema onoga "Bojim se da pobegnem" - glasilo je pitanje za Miću.

- Mi smo videli kako je Zvezdan radio loše stvari, ali on se sam promenio i rešio da to ne radi više, a Ana je tada izgubila orejentaciju sa njim, i sada nije više ona žena koje je doživljavala neke stvari od njega. Ona njega ne vređa, ali ga provocira, e sada je on sebe doveo u red i sebe kontroliše, ona je sada izgubila kompas, e sada ćemo videti kakav ona želi da bude njihov odnos. Ani ovo ne odgovara, a ni njenim navijačima - izjavio je Mića.

- Ti si sada rekao da meni nedogovara ovo što je Zvezdan spustio loptu, ti si meni rekao da sam monstrum. Ali ja ću sada prilčati o svemu. Zvezdan nema ovde svoje mišljenje, on ima mišljenje više ljudi, Miće, Januša. Vi od njega pravite haos - rekla je Ana.

- Da folirantu, jer vas nije sramota! - odbrusio je Mića.

OPKOLILE JE Šarmen i Anita ponosno stoje pored Matore, ovako su pozirale za Vaskršnje fotografisanje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading