POSLE SINOĆNOG SKANDALA, REŠILA DA GA OSTAVI Miljana Kulić presekla, stavila tačku na odnos sa Zolom
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Prva zadrugarka sa koju je voditelj Marko Đedović sinoć ugostio u "Šiša baru" bila je Miljana Kulić.

Njih dvoje su se prvo tucali jajima, a Marko je Miljani čestitao Vaskrs, pa su njih dvoje porazgovarali o današnjem danu.

POSLE SINOĆNOG SKANDALA, REŠILA DA GA OSTAVI Miljana Kulić presekla, stavila tačku na odnos sa Zolom

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Šta se danas desilo sa Zolom - upitao je Marko

- Ja sam danas sve sredila, porobudila Zolu oko 1, on se pobunio, muzika je bila oko 2, ja ga probudim malo kasnije, i on se nakon toga naljutio jer sam ja pitala da li je Bosa poslala nešto za Željka, on je mene napao govorio kako je nesrećan, tužan, kako ne želi da ide na žurku - rekla je Miljana, pa dodala:

- On je meni potom prebacio jer sam rekla da ću tražiti vino od Cara, on se uplašio da će se posvažati sa Carem ako mi ne da vino, pa kao neće jer ću da mu psujem majku ako ništa nije poslala, ja to ne bih uradila. On posle nije hteo da me odveze sa Rajskog, ali sam mu rekla pošto nije hteo da me vodi, da ne želim da ga vidim tamo. ON je meni govorio kada sam se vratila da sam dobila otkaz, da neće više da me je*e, Ja sam njemu nakon svađe pobacala stvari i zapalila trenerku, znam ja šta njemu smeta, nije imao klipove i to ga muči,a mi smo danas na praznik završili sve. - rekla je Miljana.

Danas si se pomirla sa Marijom? - upitao je Marko.

- Da, ona i ja pričamo, ali ne o njemu, već o drugim temama, ja neću da budem sa njim, ne psovećuje mi pažnju. Meni je žao što sam bacila prase, nisam normalna, mnogi ljudi nemaju šta da jedu, a ja tako. Neću da budem sa njim, on izvači sve loše iz mene, nadam se da će mi Bog oprostiti, jadna sam sama sebi zbog toga - rekla je Miljana.

- Kako će teći vaš odnos? - upitao je voditelj.

- On mene ne zanima, pobediću sve. Slepo sam gledala u njega, radila sve za njega, a on tako. Ne želim ga kraj sebe - rekla je Miljana.

TARA SIMOV DALA SUD O ANĐELI Žestoko udarila na Đuričićku i njen moral koji je predstavljala: "Miriše i ljubi noge"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
mile

17.04.2023 15:29

Ova žena je zrela za neku duševnu ustanovu i nerazumem zbog čega je drže i dalje u zadruzi. To što je sinoć uradila je nešto zbog čega bi trebala da se kaje dok je živa. Da je niko ne spreči da baci hranu a njih toliko tamo,e sad lepo produkcijo kazni ih sve podeli im po pola minimalnog budžeta za ovu nedelju neka svi snose odgovornost zbog nje.