MIKICA OKREĆE LEĐA ZVEZDANU Prelomio i doneo šokantnu odluku, Slavnić će poludeti, konačno će priznati sve
Foto: Alo/Printscreen

Sledeći sagovornik u radio-emisiji ''Delegati'' bio je Mikica Bojanić.

-Sada nam je normalan odnos. Nije se tu nešto pokvarilo, ali se vidi da nije kao što je pre bilo. Nismo se posvađali ali mi nije bilo prijatno, niti je njemu. Ne mislim da će nešto da se pokvari u našem odnosu. Mogu da kažem, s moje strane nisam se naljuto na njega, ali nisam ni očekivao. Očekivao sam da popričamo. Što se njega tiče ništa nisam rekao, ja sam prokomentarisao samo taj postupak da me iznenadio. On nema veze ni sa Anom, ni sa Anđelom. Sa kim će on da bude to je samo njegova stvar. Ja sam podržao u početku sa Anđelom, on je tako odlučio. Ja sam Anđelu zgotivio preko njega - rekao je Mikica.

- Ne smatram da sam bilo šta uradio tim komentarom. Iznenadilo me i Majino ono, da sam ja nešto ljut. Svi mi ovde imamo te faze kad smo srećni ili tužni - dodao je.

- Ja sa Slađom, od kako je ušla, ne znam da li smo seli 5 minuta da pričamo. Desila se situacija da moram da priznam da 95 posto kuće nije očekivalo da će to da se desi. Kao što si rekao, za Anđelin i Zvezdanov odnos, nevezano za to, stvarno je bilo šok za sve nas. Ja sam seo na zidić i ona je više pričala nego ga. Posle smo on i ja popričali, on mi je rekao da je čuo od 5-6 ljudi da sam ga komentarisao - rekao je Mikica.

- Ja sam mišljenja da ne možeš nikome da nametneš ni gde ćeš ni sa kim ćeš. Svi mi biramo u životu, svako je sebi birao - rekao je Mikica.

Ne smatram se izdanim, sve mi što radimo, sebi radimo. Zvezdan to što radi, sebi radi - dodao je.

- Ja se vodim da ako sam sa nekim dobar, dobar sam. Imam neke stavove i principe. Zvezdan kad je ušao rekao je njegova žena, bio je sa njom, rekao je ''poštujte je'' i ja se držim toga. Neke stvari ne treba iznositi. Mene nepravda najviše pogodi od svega, ja sam to i prokomentarisao. Da je ona žena ušla i rekla da je ušla sa nekim ciljem, da je iskreno pričala, što mislim da joj većina zamera. Znam jednu stvar šro se tiče nje, ali nekad to ne bih izneo, ni zbog Zvezdana ni zbog nje - rekao je Mikica.

MIKICA OKREĆE LEĐA ZVEZDANU Prelomio i doneo šokantnu odluku, Slavnić će poludeti, konačno će priznati sve

Printscreen

 

- Sinoć sam baš pohvalio njen stajling. Samim tim je ona pored Ane, jesu glavni akteri, Zorici je glupo da neko kaže da njoj treba kadar. Da je malo promenila ponašanje, to je tačno. Kao da se podmladila malo. Da se promenila i da je drugačija, to mogu da kažem - dodao je.

- Šta se*ete? Šta vam je bre ljudi? Ja se ponašam kako se osećam u trenutku. Živim život punim plućima! Šta će meni Ana Ćurčić za kadar? - pitala je Zorica.

- Od prve sezone, do poslednje, iste su bile situacije. Niko ne spominje da smo mi bili uz Kiju, da smo padali u nesvest sa njom svi. Janjuš i Maja kada su bili, da ne spominjem druge. To je gorelo, Tantalove muke smo prošli. Čak i sa Lunom, koja je bila iskrena i normalnija. Čista kopija Lune, ona je jedino bila iskrena - dodala je Zorica.

- Ili kaži ili ćuti zauvek! Ako sam ja tvoja prijateljica i znam, onda to nikada ne pomeneš. Ne da uzmeš i na radiju kažeš. Ako ti neko nešto kaže, zašto tvrdiš da je to istina? - pitala je Ana.

ANĐELA SE MIRI SA ZVEZDANOM Najavila i razgovor, odlučila da mu oprosti, skandal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading