NEDELJNI HOROSKOP Bikove očekuje povoljna poslovna nedelja, Jarčevima predstoji odlična nedelja za ljubav, Vodolije će morati da povedu više računa o ishrani

Alo.rs/J.M. | Žena 25.07.2022 09:00

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 25. JULA. DO 31. JULA 2022. GODINE

Foto: privatna arhiva

OVAN

Posao

Ovo je odlična nedelja za priliv finansija. Ukoliko posao ima veze sa javnošću moguće je prisustvo u medijima. Ovnovi će ostaviti utisak osobe koja zna svaki detalj teme o kojoj priča. Dobro ste se pripremili. Povoljna je nedelja za sudske procese ili za poslove koje imaju veze sa sudstvom. Takođe, poslovi koji imaju veze sa umetnošću, nekom humanitarnom delatnošću, tipa medicina, farmacija i slično odvijaće se na zadovoljavajući način. Ono što je prikazano kao problematično su sastanci i postizanje dogovora. Neki mogu biti odloženi po ko zna koji put, što Ovnovima neće odgovarati. Po prirodi su nestrpljivi i vole odmah da znaju na čemu su. Neki sastanci biće neuspešni u smislu da nećete biti u stanju da nađete zajednički jezik sa drugom stranom. Pribegnite diplomatiji, pokušajte da nađete zajedno rešenje.

Ljubav

Ljubav vam je potrebna, ali su očigledni problemi u ovoj oblasti. Osećate se jako nesigurno. Niste sigurni da druga strana može iskreno da se zainteresuje za vas. Imate problem da spontano pokažete emocije. Inicijativa vam nije jača strana. Vagate šta da uradite, razmišljate koja inicijativa ima veću mogućnost uspeha i na kraju ne radite ništa. U suštini, ne ličite sami na sebe. Srećom ovaj krizni period neće još dugo trajati. Ova nedelja je problematična, nakon toga se vraćate delimično u staru formu. Ukratko, bilo da ste slobodni ili imate nekog situacija je slična: nesigurni ste i pasivni. Inicijativa druge strane vam neće pomoći da se osećate bolje, jer je problem isključivo u vama. Problem potiče od nekog unutrašnjeg nezadovoljstva, koji vas muči neko vreme, a sada je kulminiralo. Budite što smireniji.

Zdravlje

U toku je nedelja tokom koje je moguće pojavljivanje dobro poznatih problema. Oni su vezani za nerve, disajne organe i pritisak. Ovaj tip problema ima tendenciju da se ponavlja u ovom periodu. Simptomi mogu iznenada nastati, ali i nestati. Povoljni aspekti ukazuju na upotrebu lekova koji će da reše problem. Lekovi su isti koje ste koristili i ranije. U suštini deluje da se neki stari problemi ponavljaju i kao da prolazite kroz istu situaciju: isti simptomi, isti lekovi. Posavetujte se sa lekarom. Povoljni aspekti ukazuju da je za vas jako dobro da povedete računa o ishrani. Neke probleme bi vrlo lako mogli da izbegnete ili sanirate pravilnim izborom namirnica. Takođe, mogli bi otkriti da vam neke namirnice smetaju. Posavetujte se, za početak, sa nutricionistom, koji vam može preporučiti pravu ishranu.

Savet

Za čoveka koji ima imalo samopoštovanja, ništa nije toliko nečasno kao biti poštovan, ne zbog tebe, nego na račun reputacije tvojih predaka.

BIK

Posao

U toku je povoljna poslovna nedelja. Oblast finansija je odlično prikazana i ukazuje na priliv novca. Povoljan je period za vođenje razgovora na temu dobijanja pomoći od sponzora ili kredita. U slučaju da ste već obavili ovakve razgovore možete očekivati priliv novca. Tokom nedelje nadređena osoba će inicirati poslovni sastanak. Ona će biti prilično nervozna i nesigurna oko projekta. Bikovi će drugu stranu uveriti da je sve pod kontrolom, da se obaveze realizuju kako je i planirano i da nema razloga za brigu. Detaljno će opisati poslovnu situaciju, korake koj su preduzeti i šta je sve u planu. Srećom, vi ništa ne prepuštate slučaju, na sastanke dolazite dobro pripremljeni, uvek imate i rezervni plan, u slučaju da sa prvim ne uspete. Bikovi su prilično detaljni i organizovani tako da im predstoji poslovni uspeh.

Ljubav

Ova oblast je dosta dobro prikazana. Ukazuje da Bikovi gaje stabilne i intenzivne emocije. Bikovi imaju naglašene emotivne potrebe i gledaju da što više vremena provedu sa drugom polovinom. Bikovi će maksimalno uživati svim svojim čulima u odnosu. Ono što je prikazano kao problem je njihova ljubomora. U fazi su kada su im naglašene emocije odnosno naglašene su ljubomora i posesivnost. Imaju potrebu da kontrolišu drugu stranu, da tačno znaju gde je, s kim je, s kim komunicira. Poželjno je da obave ozbiljan razgovor sa partnerom, kako bi raspršili svoje sumnje. Moraju izgraditi odnose poverenja. Voljena osoba im izlazi u susret, ali se nada da će partner da se opusti, pošto niti nešto krije niti je bilo ko drugi zanima. Bik ima ozbiljne planove i nada se da će veza da se razvije u smeru braka.

Zdravlje

Zdravlje je generalno dobro prikazano. Jedini problemi koji su prisutni su vezani za hormone ili za mogućnost alergija. Što se tiče hormona, mogući su problemi vezani za genitalije ili štitnu žlezdu. Takođe, postoji mogućnost uzimanja neke terapije. Što se tiče žena bilo bi dobro da odrade redovnu kontrolu kod ginekologa. Kada su alergije u pitanju postoji mogućnost da im neka hrana smeta. Sem toga, prisutna je i mogućnost alergija na lekove. U svakom slučaju Bikovi treba da pripaze šta tačno unose u organizam. Potencijalni problemi ne deluju kao novi, nego kao nešto što se već ranije dešavalo. Problemi nisu ozbiljni i vrlo brzo i lako se saniraju, samo je potrebno da nešto povodom toga preduzmete. Prilično zanemarujete zdravlje, odlažete preglede, mada ste svesni da biste tome morali biti posvećeniji.

Savet

Ćutanje se smatra odobravanjem.

BLIZANCI

Posao

Pred Blizancima je prilično nezadovoljavajuća, pa čak i frustrirajuća radna nedelja. Generalno imaju puno energije koje ulažu u posao. Problem je što se rezultati ne vide. Da je ova situacija trenutna, ne bi se mnogo brinuli oko nje. Problem je što posao stagnira duži vremenski period i Blizanci već počinju da se brinu i bivaju frustrirani zbog nedostatka bilo kakvog napretka. Uložili su mnogo energije, znanja i iskustva u ovaj posao, u interesu im je da on napreduje. Tokom ove nedelje počeće da razmišljaju o novom poslu. Svesni ste da će se morati iznova dokazivati na novom radnom mestu. Ukoliko su se već ranije angažovali po pitanju traženja posla u toku je nedelja povoljna za poslovni razgovor. On će biti tajnog tipa pošto Blizanci ipak nisu doneli konačnu odluku o napuštanju tekućeg posla. Finansije su jako bitan faktor u odabiru novog posla.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Blizanci su izanalizirali svoje emocije, partnera, vezu i nisu mogli da nađe nijednu zamerku, nijedan razlog za brigu. Blizanci imaju naglašenu potrebu za komunikacijom i viđanjem sa partnerom. Toliko im je dobro da se čak može reći da su idealizovali drugu stranu. Blizanci imaju utisak da su u vezi u kojoj im nikad nije bilo tako dobro. Počinju da razmišljaju odnosno maštaju na temu zajedničkog života. O tome ne govore otvoreno sa partnerom, ali im misao o zajedničkom životu ne izlazi iz glave. Intuicija im je jako dobro razvijena i ona im takođe govori da su našli adekvatnog partnera za sebe. Osećanja partnera su slična, čak i planovi, ali ne govori o njima. Neko od njih će morati inicirati razgovor u kome će biti otvorena pitanja, ali i velika očekivanja sa obe strane.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. U suštini nema novih problema, pojavljuju se samo hronični, dobro poznati problemi. Oni su vezani za oblast kože, kostiju i zuba. Drugi problem je vezan za glavu i mišiće. Glava je naglašeno osetljiva, tako da su mogući problemi sa sinusima, glavobolje ili migrene. Moguć je problem i sa vratnim karotidama. Mišići odavno nisu u upotrebi. Blizanci se slabo kreću, a rekreacija i sport ih uopšte ne zanima. To traje duži vremenski period i konačno se osećaju posledice fizičkog nemara. Sve ovo može prilično lako da se izbegne ili reguliše. Potrebna je samo dobra volja i upornost. Problem je što toga nema kod Blizanaca, tako da svesno dozvoljavaju da se stanje pogorša. Pošto sami nisu inicijatori, potreban je neko ko će ih povući u veću aktivnost, koja će im postati svakodnevna obaveza.

Savet

Ko god pravi konstantan progres ne bi trebao biti obeshrabren, koliko god spor bio.

RAK

Posao

Pred Rakovima je poslovna nedelja puna oscilacija. Saradnja sa nadređenom osobom nije najbolje prikazana. Postoje razmimoilaženja u odnosu, izazovi. Deluje da svako ima svoje viđenje poslovne situacije i da tu nema poklapanja. Svakako da moraju biti obazrivi, kako ne bi ušli u otvoren sukob sa pretpostavljenima. Što se tiče saradnje sa inostranim saradnicima situacija je sasvim drugačija. Ovde je prisutno potpuno razumevanje, slični pogled na stvari i isti ciljevi. Saradnja je stabilna, dugoročna i doneće obema stranama zadovoljavajuće rezultate. Rakovi će biti zabrinuti zbog oblasti finansija, naročito početkom nedelje. Za ovu oblast su vezana ograničenja. Rakovi su generalno štedljivi, a nestajanje ušteđevine im daju ogromnu dozu nesigurnosti. Vole da imaju u šteku veću sumu novca, jer im to daje neophodnu sigurnost.

Ljubav

Oblast ljubavi je dosta loše prikazana. Rakovi su fokusirani na oblasti posla i finansija gde imaju probleme, tako da im ljubav nije prioritet. Oblast ljubavi ukazuje na zatišje koje traje duži period. Rakovima generalno prija emotivna sigurnost, ali je trenutno nemaju. Niti im se neko dopada, niti se oni trude da se nađu u situaciju da nekog upoznaju. Deluje da su se povukli, izgubili nadu da će nešto lepo da im se desi i da im je inicijativa svedena na minimum, tačnije nema je. Prilično su isključivi, ne trpe kompromise, niti polovična rešenja, stoga će rađe provoditi vreme u samoći, nego u vezi u kojoj nema potpunog zadovoljstva. U takvoj atmosferi teško da može nešto da se desi. Rakovi razmišljaju o prošlim vezama i imaju utisak da su pravili mnogo grešaka. Ono što je dobro je da će ova loša faza relativno brzo da se završi.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja prisutni su hronični problemi. Glava je prikazana kao osetljiv deo tela, tako da su mogući slični problemi koje su imali u ranijem periodu, znači glavobolje, groznice, temperatura, migrena, problemi sa sinusima. Imunitet im je dosta opao. Bilo bi dobro da se sami pobrinu za ovaj problem da ne eskalira dalje. Mogući problem je vezan za njihovu fizičku neaktivnost. Toliko su se fokusirali na kuću, da niti izlaze, niti imaju nameru da se fizički aktiviraju. Osećaju se tromo. Glavni problem je pasivnost Rakova. Neke probleme mogu da izbegnu, neke da prevaziđu, ali samo pod uslovom da se aktiviraju u tom smeru. Nedostatak volje ih može koštati zdravlja. Treba da započnu neke laganije, lakše vežbe, a idealna prilika za aktivaciju je plivanje, naročito u vreme visokih temperatura.

Savet

Ljudsko ponašanje dolazi iz tri glavna izvora: želja, emocija i znanja.

LAV

Posao

Za Lavove posao će biti borba tokom ove nedelje. Problema će biti jako puno, ali će se Lavovi lavovski boriti da ih prevaziđu. Najveći problemi su vezani za saradnju sa inostranim saradnicima. Lavovi su raspoloženi za dugoročnu saradnju. Veruju da ona može doneti veću korist. Međutim, druga strana nije sigurna, blokira pregovore, prolongira rokove, a pritom nikako da se otvoreno izjasni šta želi. Lavovi su svesni da druga strana realno nije zainteresovana za saradnju, ali su pod pritiskom nadređenih da forsiraju saradnju sa strancima. Bez obzira na uloženi trud, Lavovi nisu zadovoljni rezultatima. Imaju utisak da nisu postigli sve što su hteli. Treba da počnu da razmišljaju o nekoj drugoj alternativi, prilici, koja bi mogla doneti drugu saradnju sa daleko profitabilnijom inostranom kompanijom.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Lavovi imaju simpatiju, imaju čak i želju da ostvare stabilnu vezu. Međutim, problemi na poslu im oduzimaju suviše vremena i energije, tako da nisu u mogućnosti da se u potpunosti posvete simpatiji. Ono što je dobro je da je druga strana prikazana kao prilično racionalna, pragmatična osoba. Ona je odgovorna, zna šta su obaveze i ne samo što joj ne smeta što je Lav fokusiran na posao, nego to normalno prihvata i pruža mu punu podršku. Lavu prija podrška. Međutim, ima utisak da će problemi na poslu potrajati, pa nije siguran do kada će simpatija imati razumevanja za njega. Plaši se da će voljenoj osobi da dosadi da ga čeka. Svoje strahove mogu odagnati samo ukoliko otvoreno porazgovaraju o problemima koje ih muče. Iznenadiće se koliko razumevanja može dobiti od partnera.

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

 

 

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Prisutni su već klasični, dobro poznati problemi koji su uglavnom vezani za glavu. Znači, moguće su glavobolje, migrene, problemi sa sinusima. Drugi problem je vezan za fizičku neaktivnost Lavova. Osećaju se tromo, nemaju dovoljno fizičke energije. Prijala bi im rekreacija, ali ih čak zamara i pomisao da se fizički aktiviraju, lenji su. Ne žele da se pokrenu, naročito za vreme visokih dnevnih temperatura. Sledeći problem je vezan za imunitet. On je prikazan kao slab. Moraju ga pojačati unošenjem veće količine minerala i vitamina. Bilo bi dobro da Lavovi obrate pažnju na zdravlje da bi izbegli probleme u budućnosti. Još uvek su u mogućnosti da sami nešto urade za sebe. Ako nastave da ne vode brigu o svom zdravlju relativno brzo bi mogli da imaju ozbiljne probleme.

Savet

Mi smo kao ljudi koji traže nešto što imaju u svojim rukama celo vreme; mi gledamo u svim smerovima osim u stvar koju želimo, što je verovatno i razlog zašto je nismo našli.

DEVICA

Posao

Tokom ove nedelje Device na poslu očekuju ozbiljni problemi. Oni su prvenstveno vezani za odnos sa kolegama i nadređenima. Device će imati utisak da su u manjini, da se niko ne slaže sa njihovim idejama i da ne mogu da postignu ni neki običan dogovor. Problem je u tvrdoglavosti obe strane. Deluje da svi učesnici rasprava imaju naglašen ego, da niko ne želi da popusti, niti čak da objektivno razmisli o predlozima druge strane. Svesne su da bez kompromisa ne mogu očekivati željene rezultate, a ciljevi su im vrlo visoki. Drugi problem je vezan za planirane dogovore, sastanke i planove. Sve te stvari imaju potencijal da se odlože i promene. Device vole sve tačno da isplaniraju, pa ih ovakve stvari izbacuju iz takta. Neće biti zadovoljne rezultatima rada. Sada je važno da budu strpljivi i da sačekaju pravi momenat, kada će opet moći da aktiviraju predlog.

Ljubav

Oblast ljubavi je prilično zamršena. Kod Devica postoji osoba koja im jako puno znači i sa kojom žele da izgrade stabilnu vezu. Problem je u što se osećaju nesigurno. U ovom momentu nisu u mogućnosti da joj se u potpunosti posvete. Drugi problem je što su uplašeni. Plaše se svojih emocija, da neće uspeti da zadrže simpatiju pored sebe, da je neće zadovoljiti. Problem nije u međusobnom odnosu. On čak deluje kao da ima veći potencijal. Problem je što Devica sumnja u sebe. U svojoj nesigurnosti, mogu izgovoriti ili postupiti na loš način, što će ih još dodatno unazaditi. Ono što je dobro je da postoji mogućnost da Device prevaziđu svoju nesigurnost. Ovaj nepovoljan period neće dugo trajati. Već za nekih desetak dana Device će prevazići nesigurnost. Tada će promena biti drastična, doći će do potpunog preokreta.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja prisutni su hronični, dobro poznati problemi. Oni se odnose na pritisak, cirkulaciju, nerve, disajne organe. Sve su to problemi sa kojima su Device imali mogućnost da se suoče u prethodnom periodu. Zdravstveni problemi imaju potencijal da iznenada nastanu, da kratko traju, nestanu, ali se kasnije ponove. Ono što može biti problem i to na samom početku nedelje je probava. Potrebno je povesti računa o ishrani. Sem toga, usled nervoze stomak bi mogao da reaguje. Znači, za Device je jako bitno da pokušaju da budu emotivno stabilni odnosno da ne reaguju naglo. U emotivnom i mentalnom smislu su skloni burnim reakcijama što može da se reflektuje na zdravlje. Često ne umeju da se kontrolišu, uglavnom su njihove reakcije opravdane, ali su i sami svesni da bi trebali pokazati malo više diplomatije.

Savet

Slobodan čovek ne bi trebao ništa da uči pod prisilom. Obavezna rekreacija ne čini štetu telu, ali obavezno učenje se nikad ne zadrži u glavi.

VAGA

Posao

Pred Vagama je uspešna radna nedelja. U slučaju da planiraju neki službeni put do njega će doći i biće maksimalno zadovoljne istim. Nedelja je odlična za potpisivanje dugoročnih poslovnih sporazuma. Očekuje ih razgovor sa nadređenom osobom koji će uspešno proći. Nadređena strana će biti malo zabrinuta i imati želju da se neki poslovi što pre obave, a Vage će diplomatski objasniti kako ide procedura i smiriti drugu stranu. Poznate su kao velike diplomate i umeju za sve probleme, nedoumice da nađu rešenje i da ga neosetno nametnu sagovorniku. Ukoliko posao ima veze sa inostranstvom saradnja će se odvijati na međusobno zadovoljavajući način. Vagama uspesi na poslu daju osećaj sigurnosti. Upravo zbog postignutih uspeha počeće da prave nove poslovne planove koji će biti u početku tajnog tipa, jer su svesne da su okružene saradnicima koji ih doživljavaju kao suparnika.

Ljubav

Oblast ljubavi je prikazana na složen način. Što se tiče emocija proradile su i Vage imaju želju za stabilnim i perspektivnim odnosom. Problemi se vide na polju komunikacije. Vage su jako nestrpljive. Žele da budu detaljno upoznate sa rasporedom voljene osobe i da u svakom trenutku znaju gde je i sa kim. U slučaju da voljena osoba ne odgovori odmah na poziv, Vage će to doživeti kao poziv za uzbunu, znak da se pojavila treća osoba u odnosu, indikaciju da je potrebno momentalno reagovati. Naravno, odreagovaće odmah i to tako što će partnera zvati sve dok se ne javi. Svaki neodgovoreni poziv će podizati tenziju i kada se partner bude konačno javio, Vaga će sasuti bujicu uvreda. Partner će adekvatno odgovoriti, pa će nastati zatišje u odnosu. Potrebna je kontrola emocija, naročito ako ne dajete priliku partneru da se opravda.

Zdravlje

Zdravlje je solidno prikazano. Generalno se ne vide ozbiljni problemi. Vage se osećaju dobro. Što se tiče Vaga koje su pod terapijom, ona daje rezultate i ne treba je prekidati. Moguće je ponavljanje nekih starih ili uobičajenih problema. Tako na primer, bešika je prikazana kao osetljiva. Mogući su problemi sa genitalijama kod žena. Štitna žlezda je osetljiva. Postoji mogućnost alergija ili problema sa hormonima. Obavezan je odlazak kod endokrinologa, radi odgovarajuće terapije. Može vam smetati neka hrana, miris, pa čak i neki lek. Potencijalni problemi nisu prikazani kao veliki i uz redovnu terapiju mogu lako da se saniraju. Vage su prilično tajnovite kada je zdravlje u pitanju, tako da izgleda kao da kriju svoje zdravstvene probleme. Važno je da stručnom licu daju jasno definisane zdravstvene probleme.

Savet

Cena koju dobri ljudi plaćaju za indiferentnost prema javnoj politici je da će nad njima vladati loši ljudi.

ŠKORPIJA

Posao

Posao stagnira već duži vremenski period. Tokom ove nedelje se ne vide nikakvi značajni pomaci. Ulažete vreme i energiju u posao, ali rezultata nema. Bićete prilično obeshrabreni, a počećete da sumnjate i u svoje sposobnosti. Početkom nedelje moguć je kontakt sa strancima i jedino sa te strane možete očekivati neke povoljne vesti. Finansije su u jako lošem stanju. Priliv novca je moguć u slučaju da odradite neki posao na crno, nelegalno ili kao neprijavljeni radnik. Krajem nedelje biće aktivirana oblast kredita i pozajmica, tako da postoji mogućnost da počnete da razmišljate u tom smeru i da zatražite pozajmicu. U pitanju je dugoročan kredit i bićete zabrinuti zbog vraćanja. Posavetujte se sa starijom, iskusnijom osobom iz vašeg okruženja u vezi te pozajmice, kako ne biste doneli pogrešnu odluku.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Škorpije su zaljubljene. Njihove emocije su intenzivne i stabilne. Škropije imaju potrebu za konstantnom komunikacijom sa partnerom. Mogu biti veoma osetljive, pa je poželjno da partner pažljivo bira reči, kao i postupke, jer je ona vrlo uvredljiva. Škorpije su romantične i uživaju u slanju izjava ljubavi, a isto tako oduševljene odgovorom partnera. Toliko se dobro osećaju da imaju utisak da su našli idealnog partnera. S obzirom na snagu emocija, Škorpije će početi da razmišljaju o braku i ta ih misao neće napuštati. Smatraju da je potraga za partnerom završena, da su našli osobu sa kojom mogu da ostvare miran i stabilan zajednički život. O tome neće otvoreno razgovarati sa partnerom, što je poželjno. Zanimljivo je da će i partner razmišljati na temu braka.

Zdravlje

U toku je nepovoljan zdravstveni period koji traje već neko vreme. Znači, svi organi koji su bili osetljivi u prethodnom periodu biće osetljivi i tokom ove nedelje. Najugroženiji deo tela je glava, tako da su moguće glavobolje, groznice, migrene, problemi sa sinusima, čulom vida itd. Kosti su osetljive. Fizička neaktivnost je prisutna. Za Škorpije bi bilo jako dobro kada bi se fizički aktivirale. Više puta su započinjale treninge, koje su ubrzo napuštale, a stalno se žale na višak kilograma. Tekuća nedelja je nešto lošija u odnosu na prethodni period. To znači da može doći i do novih problema. Na primer, mogući su problemi sa srcem. Sem toga, imunitet je opao. Ono što je poseban problem je što će Škorpije u slučaju pojavljivanja bilo kakvih simptoma pasivno čekati da oni prođu sami od sebe.

Savet

Poverenje u sebe je prva tajna uspeha.

STRELAC

Posao

Kod Strelaca je u toku naglašeno povoljan period za posao. Ukoliko on ima veze sa komunikacijom, marketingom, predavanjima Strelci će biti maksimalno uspešni. Njihove reči biće jasne, nove ideje prikazane na zanimljiv, ali razumljiv i prihvatljiv način. Ukoliko posao ima veze sa inostranstvom ili zakonom doneće ne samo javni uspeh, nego će i znatno poboljšati finansije. Strelčevi smatraju da su ovladali poslom i počeće tajno da razmišljaju i prave planove vezane za privatan biznis. Ponekad postupaju neozbiljno u svojim planiranjima i prognozama, pa im je potreban odgovoran saradnik koji će sve držati pod kontrolom. Uprkos prilivu novca, neće u potpunosti biti zadovoljni finansijama. Za ovu oblast su vezane brige i ograničenja duži vremenski period, tako da Strelci još uvek moraju pažljivo da planiraju troškove.

Ljubav

Oblast ljubavi je pod negativnim uticajima duži vremenski period. Takva je i tekuća nedelja. Nema nikakvog pomaka. Strelčevi nisu raspoloženi ni za druženje, ni za izlaske, ni za flert. Jednostavno su se povukli. Tokom nedelje mogu očekivati ponudu intimnog, ali neobaveznog tipa, ali ih ni to neće zanimati. Ono što njih muči je prošlost. Strelci kao da su se zaglavili u razmišljanjima o prošlosti, prošloj vezi, greškama koje su pravili. Često su te greške bile izraz tvrdogavosti i impulsivnosti, koje tada nisu želeli sebi ni da priznaju. Sada misle da su mogli da povuku drugačije, bolje poteze. Nema potrebe za tolikim žaljenjem i kajanjem. Svako loše iskustvo je u suštini dobra lekcija, novo iskustvo, koje može doneti i neke pogodnosti u budućnosti. Važno je da ste konačno spoznali svoje greške, sada se možete okrenuti novim ljubavima.

Zdravlje

Oblast zdravlja je povoljno prikazana. U suštini je zdravlje stabilno, a moguće je pojavljivanje nekih poznatih problema. Oni su vezani za hormone, genitalije, disajne organe, alergije, probleme sa spavanjem. Potonji problemi mogu da se manifestuju ili kroz nesanicu ili kroz naglašenu potrebu za snom. Strelčevi treba da obrate pažnju na ishranu i upotrebu lekova. Postoji mogućnost da im ili neka hrana ne odgovara ili čak lekovi. U slučaju da koriste neke nove lekove, koje do sada nisu koristili potreban je oprez. Takođe, ne treba samostalno da menjaju sebi terapiju ukoliko pomisle da im ona više ne treba ili da ne reaguju na lekove nego

da se konsultuju sa lekarom. Time možete ozbiljno narušiti vaše zdravlje, ugroziti stabilnost organizma. Poželjan je veći unos vode, iznegavanje gaziranih pića.

Savet

Uspeh je pun obećanja dok ga ljudi ne dobiju; a onda je prošlogodišnje gnezdo iz kojeg je ptica odletela.

Foto: privatna arhiva

Foto; iStock-Getty-Images

 

 

JARAC

Posao

Pred Jarčevima je kompleksan poslovni period. Ono što je problematično su finansije. Jarčevi će biti maksimalno nervozni zbog loše finansijske situacije. Oni ne vole materijalnu nesigurnost, u suprotnom mogu biti veoma nezadovoljni. Imaće čak razgovor sa nadređenom osobom od koje će tražiti povećanje dohotka. Druga strana neće biti oduševljena zahtevom i obećaće bolju platu, ali u budućnosti, u nekom neodređenom vremenskom roku kada će situacija na poslu biti bolja. Jarčevi treba da se drže podalje od medija. Tokom komunikacije sa sedmom silom biće nervozni, sarkastični pa čak i neprijatni. Opšte uzev, oni nisu za odnose sa njima, neko drugi treba to da obavlja umesto njih. Nedelja je povoljna za kraća putovanja i tajne pregovore. Ništa konkretno neće biti dogovoreno ili potpisano, ali biće zadovoljni preliminarnim razgovorom.

Ljubav

Jarčevima predstoji odlična nedelja za ljubav. Zaljubili su se, prave se da su hladni i da se ništa ne dešava, ali voljenoj osobi pokazuju svoje emocije. Opušteni su, sigurni u svoje emocije i da im je ljubav uzvraćena. Tokom nedelje pašće im brak na pamet, ali će da zaključe da je ipak rano za taj korak. Voljena osoba ima dozu nesigurnosti. S jedne strane joj jako prija pažnja Jarca, s druge strane nije se u potpunosti opustila i otvorila. Jarac sve to registruje, ali je uveren da je pitanje dana kada će druga strana spustiti gard i prihvatiti emocije i vezu. Možda takvom raspoloženju doprinosi i sama Jarčevska priroda, koju potpuno nesvesno naglašava, a to je određena uzdržanost. Zaljubljeni Jarac ima u planu da voljenu osobu iznenadi kraćim putem i očekuje da se tada voljena osoba opusti.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja moguće je pojavljivanje starih problema. Oni su vezani za nerve, cirkulaciju, pritisak. Što se tiče Jarčeva koji su na nekoj terapiji, ona daje odlične rezultate čega su svesni. Potencijalni, novi problemi su vezani za digestivni sistem. Jarčevi treba da povedu računa o ishrani. Stomak bi mogao da reaguje na nervne nadražaje, pa može doći do problema zvanog nervozni stomak. Manifestuje se kroz nadutost, ali i povremene grčeve. Potrebno je da promene način ishrane, savet od nutricioniste. U suštini, za dobro zdravlje Jarca je najbitnije da se ne nerviraju, da izbegavaju stres. Št

smireniji, manje su šanse da dođe do zdravstvenih problema. Naravno, važi i obrnuto. Ono što je dobro je da su Jarčevi svesni problema i šta treba da urade da bi ih izbegli.

Savet

Uspešni ljudi nemaju manje problema. Oni su samo odlučili da ih ništa neće zaustaviti da idu napred.

VODOLIJA

Posao

Pred Vodolijama je povoljna radna nedelja. Biče prilično ambiciozni, samouvereni i željni uspeha. Očekuju ih razgovor sa kolegama. Biće tu različitih mišljenja i predloga, ali kako će svi biti zainteresovani za uspeh projekta doći će do kompromisa kojim će svi biti zadovoljni. Ovo je odlična nedelja za rešavanje pravnih pitanja. Ukoliko izlaze na sud ostavićete odličan utisak i doprineti da odluka sudije prevagne na njihovu stranu. Odličan je period i za izlazak u javnost. Vodolije će ostaviti utisak uspešne, energične i moćne osobe. Nažalost, poslovni uspeh neće biti adekvatno propraćen u finansijskom smislu, što će biti vrlo razočaravajuće za njih. Čak će početi i razmišljati o eventualnoj promeni posla. Što se tiče finansija, ne može se reći da su Vodolije bez para, ali ipak imaju manje nego što im je potrebno.

Ljubav

Oblast ljubavi je prikazana na specifičan način. S jedne strane, evidentno je da su kod Vodolije proradile emocije i strast. Žele da se u potpunosti posvete partneru, kao i on njima. Glavni problem je Vodolijina ljubomora i posesivnost. Prisutna je želja ne samo da u potpunosti kontrolišu partnera, nego da ga poseduju. Partneru se ne dopada ponašanje Vodolije. On je zaista zainteresovan za vezu, ali ga ovakvo ponašanje iznenađuje i to na neprijatan način. U nedoumici je šta tačno da uradi. Svakako da želi vezu, ali ne na način na koji je Vodolija forsira. Ponašanje Vodolije će da odbije partnera, tako da će sa njegove strane doći do distanciranja. Potrebno je da Vodolija bude fleksibilnija i manje opterećujuća za partnera, kako bi ga zadržala uz sebe. Možda otvoren razgovor može popraviti prvobitan utisak.

Zdravlje

Oblast zdravlja je dosta dobro prikazana. Vodolije se osećaju jako i snažno. Uvele su fizičku aktivnost u svoj raspored. Kondicija im nije najbolja, pa se osećaju prilično umorno posle rekreacije, ali i zadovoljno, jer rade nešto korisno za sebe. To će im omogućiti i da skinu višak kilograma. Jedini problemi koji mogu da se pojave su stari, dobro poznati problemi i vezani su za nerve, pritisak i cirkulaciju. Vodolije pod obavezno treba da izbegavaju stres, nerviranje i bilo kakvu vrstu uzbuđenja. Osetljivi su, reaguju veoma emotivno, sve primaju k srcu, lično. Njima je neophodan odmor. Oni su generalno skloni navedenim problemima, a tekući period je povoljan za njihovo aktiviranje. Ono što je takođe dobro je što vode računa o izboru namirnica. Kod njih je važno da je ishrana zdrava i izbalansirana.

Savet

Ništa ne menja tvoje mišljenje o prijatelju tako sigurno kao uspeh – tvoj ili njegov.

RIBE

Posao

Pred Ribama je prilično problematična radna nedelja tokom koje ih čekaju veće teškoće. Problemi su vezani za oblast finansija. Uplate mogu da kasne ili da iznos bude manji od očekivanog ili i jedno i drugo. Što se tiče samog posla, u toku je period zastoja. Ribe će pokušati da reše probleme i u ceo proces će ući sa dozom optimizma, ali će na kraju shvatiti da su problemi mnogo veći nego što su očekivali. Važno je da sačuvaju prisustvo duha i da hrabro zakorače napred, ne razmišljajući o budućnosti, niti o posledicama. Za neke probleme biće potreban duži vremenski period da bi se rešili. Rezultati rada biće očekivani, u skladu sa situacijom. Znači, biće minimalni i niko neće biti zadovoljan, ni Ribe ni njihovi pretpostavljeni. Saradnja sa strancima u koje je ulagano mnogo nade, definitivno otpada.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Ribe su tople, strastvene, zaljubljene, zaštitnički nastrojene. Imaju utisak da su našle partnera za ceo život. U toj svojoj zaljubljenosti ne primećuju da partner ima svoje probleme zbog kojih je zabrinut. On ima problema sa finansijama, stres na poslu i zabrinut je za roditelje. Ribe su blaženo nesvesne partnerove situacije i sve posmatraju kroz prizmu sopstvenih emocija. Tokom nedelje partner će inicirati razgovor sa Ribom i objasniti joj zbog kojih stvari mu veza nije prioritet. Zaljubljena Riba je uvek spremna za žrtvovanje. Sada će biti puna razumevanja za partnera, pružiće mu podršku i prihvatiti njegovu situaciju. Oboje će u tome naći kompromis i rešenje da nastave dalje, bez tenzija i napetosti. U ovom odnosu je i u budućnosti važna podrška partnera.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. U toku je nepovoljna nedelja koja donosi slične probleme koji su bili prisutni u prethodnom periodu. Osetljive su kosti, koža, zubi. Dugo vremena nisu bile na kontroli kod stomatologa. Mogući su problemi sa srcem i glavom. Prisutna je sklonost ka glavobolji, groznici, problemima sa sinusima i očima. Generalno je desna strana organizma osetljivija u odnosu na levu. Imunitet je opao i Ribe moraju pod hitno nešto da urade po tom pitanju. Potrebno je da obrate pažnju i na ishranu, savet nutricioniste je odlučujući. sada je bogata ponuda voća i povrća, na taj način mogu poboljšati svoju otpornost.

Žuč je prilično osetljiva pa od izbora namirnica zavisi da li će da proradi ili ne. Ono što je dobro je da Ribe trenutno imaju naglašenu sposobnost regeneracije, pa u slučaju problema uspešno će da ih prevaziđu.

Savet

Kad pronađeš svoj put, ne smeš se bojati. Trebaš imati dovoljno hrabrosti da činiš greške. Razočarenje, poraz i očaj su alati Boga koji nam pokazuju put.

BONUS VIDEO:

Expand player
Pogledajte više