ROL-VIRŠLE KAO U PEKARI Savršeno jelo za laku noć
Sastojci:
dva bloka lisnatog testa
malo ulja
dva žumanceta
senf, kečap
krupna morska so
Priprema:
Lisnato testo odmrznuti, rastanjiti oklagijom na debljinu od tri-četiri milimetra, pa oštrim nožem iseći na trake širine dva prsta. U svaku traku uviti po jednu viršlu. Ređati na pleh obložen papirom za pečenje. Umutiti žumanca sa malo ulja, te dobijenom smesom premazati rol-viršle. Posoliti sa malo morske soli, te po želji posuti semenkama susama. Peći u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni 20-25 minuta, odnosno dok rol-viršle ne dobiju lepu boju sa svih strana. Poslužiti dok je toplo, uz kečap i senf.
Prijatno!
BONUS VIDEO:
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
možda vas zanima
magazin novosti/Alo.rs/J.M.
Komentari (0)