NAPRAVITE PITU BEZ KORA Jedan sastojak je čini neverovatno ukusnom
Sastojci:
tri jajeta
500 g tikvica
300 g brašna
kesica praška za pecivo
dve kašike kisele pavlake
glavica crnog luka
100 g parmezana
pet kašika griza
0,5 dl ulja
peršun
so, biber
Priprema:
Tikvice operite, isecite na kolutove, posolite, ostavite da odstoje, pa ih dobro ocedite. Luk isecite sitno.
U posudi umutite jaja, dodajte brašno sa praškom za pecivo, griz, ulje i pavlaku i nastavite sa mućenjem.
Pažljivo kašikom umešajte parmezan, luk i tikvice i izlijte u uljem podmazan pleh. Pecite na 180 stepeni oko 30 minuta dok ne porumeni.
BONUS VIDEO:
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)