SIRUP OD URME Savršen za baklave, a gotov očas posla
Pravi se brzo i lako, a daje šmek mnogim poslasticama.

Potrebno je:
- 25 urmi bez koštica
Priprema:
Potopite urme sat vremena u vodu. Onda im promenite vodu pa ih stavite da proključaju, uz povremeno mešanje. Nakon 15 minuta sklonite sa šporeta, pa procedite sok kroz njega. Zatim, sok vratite na šporet ii krčkajte još 20 minuta, uz neprestano mešanje.

Sigurna budućnost vašeg krova – Mladost Futura PRO crep

Zašto je ravnoteža crevne mikrobiote ključ vašeg zdravlja?

Najbolji svetski stejk u novom meniju restorana Grafičar

TRAGEDIJA U ĆUPRIJI: Muškarac poginuo prilikom pada lifta

BEŽIVOTNO TELO PRONAĐENO U STANU: Policija na licu mesta - horor na Voždovcu

Neodoljiva ponuda! Nezaboravno beli pesak, tirkizno more afričkog Mediterana i All Inclusive već od 281€ – na samo dva sata leta od Vas!
ADMIRALBET VAM POKLANJA 50% BONUSA SVAKOG DANA

NAJNOVIJE REŠENJE ZA UŠTEDU ENERGIJE: Mixit uređaj za podešavanje sistema (VIDEO)

Glasaj za omiljeno ime maskota na EXPO-u

JAPAN PONOVO POGOĐEN ZEMLjOTRESOM: Detektovana jačina 6,1 Rihtera na ostrvu Hokaido

SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Posni specijalitet za prave gurmane, poćiće vam voda na usta
Držaće vas dugo sitim, a savršenog ukusa.

PITA SA MESOM OD GOTOVIH KORA Sočna i slasna, super predlog za večeru
Sočna i slasna, ukusa koji priča priče.

PAŠA LOKUM Kremasti desert sa kokosom koji budi sva čula, za sve svečane prilike
Sočan i sladak, smazaće se u trenu.

CRVENO SOČIVO Klasik koji će cela porodica obožavati, za ručak koji se pamti
Držaće vas dugo sitim, a pravi raj za nepca.

DOMAĆE KIFLICE Odlične vruće, a biće super i kada se ohlade, po receptu bez mane
Sočne i mekane, ovakve do sada niste jeli.
Komentari (0)