SOČNI GULAŠ Po receptu bez mane, pravi raj za nepca

Ivana Pavlović

16:30

Sezonski recepti 0

Držaće vas dugo sitim.

gulaš
Shutterstock

Potrebno je:

Možda vas zanima:

italijanski gulaš

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta

19:00

24 novembar, 2024

Sezonski recepti

Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

  • 700 g telećih krmenadli, isečenih na kocke
  • 2 crna luka
  • 2 paprike, isečene na trakice
  • 2 čena belog luka, usitnjena
  • 2 kašičice paprike u prahu
  • 1 šolja paradajza iz konzerve
  • 1 šolja goveđe supe
  • maslinovo ulje
  • so i biber po ukusu

Priprema:

U velikom loncu zagrejte maslinovo ulje i pržite crni luk i beli luk dok ne postanu staklasti. Dodajte teletinu i pržite dok meso ne poprimi smeđu boju. Dodajte papriku, papriku u prahu, paradajz i goveđu supu. Smanjite vatru, pokrijte lonac i kuvajte 1,5-2 sata dok meso ne postane mekano. Poslužite uz testeninu, palentu ili pire krompir.

Pohovano savršenstvo od banana Sastojci: 2 zrele banane 50 g mlevenih oraha, badema ili lešnika Borovnice po ukusu 100 g posne bele čokolade Priprema: 1. Pripremite banane – oljuštite ih, prepolovite i podelite na manje komade. 2. Dodajte orašaste plodove – pospite izblendirane orahe, bademe ili lešnike po bananama, tako da se lepo oblože. 3. Pecite – zagrejte pleh i ispecite banane sa svih strana dok ne dobiju blago zlatnu boju. 4. Serviranje – na tanjir sipajte borovnice, poređajte tople banane i prelijte ih otopljenom posnom belom čokoladom. 5. Uživajte – poslužite odmah dok je desert topao i čokolada se divno razliva preko banana! Savršen posni desert gotov za par minuta! #mojatrpeza #trpeza #kuhinja #kuhinjarecepti #pohovano #njaminjam😋 #viral_video #viralvideos #foruyou ♬ bounce (i just wanna dance) - фрози & joyful

 

img
23. 03. 2025 06:40

Očekuje se kolaps na putevima! Evo koje deonice su udarne

img
23. 03. 2025 06:08

Kursk potpuno oslobođen Rusi povratili teritorije! U Kijevu panika, Zelenski planira atentat na poslanike?!

img
23. 03. 2025 06:47

Niko nije znao da su bliski! Sin Dragane Mirković izašao sa ćerkom slavnog pevača (FOTO)

img
23. 03. 2025 06:20

Evo koliko novca je zaradila Angelina iako nije osvojila medalju

img
25. 01. 2025 12:08

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

img
22. 03. 2025 22:05

SNIMAK IZ ODŽAKA: Vođa protesta Miletić beži sa mesta zločina nakon što je upucao čoveka (VIDEO)

img
28. 02. 2025 10:36

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

img
23. 03. 2025 06:39

"Đilasova vlada je poništavanje volje građana!" Pavlović: Opozicija je sebe diskvalifikovala (VIDEO)

img
17. 03. 2025 07:17

RAZBIJANJE MITA O "ZVUČNOM TOPU" U 30 SEKUNDI Ovaj snimak SVE pokazuje - pogledajte šta rade redari i kako se ponašaju OVI ljudi (VIDEO)

img
20. 03. 2025 14:09

Evo u koje svrhe se koristi sredstvo koje se nalazilo pored Narodne skupštine (VIDEO)

Komentari (0)