SOČNA PILETINA IZ RERNE Još ukusnija, a zdravija, meso se lepi za prste
Služite uz pečene krompiriće ili prilog po želji.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

SVINJSKI VRAT U PIVU Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Ručak koji će cela porodica obožavati.

JAGNJETINA NA ZLATIBORSKI NAČIN Sa kajmakom, a meso se lepi za prste, nema joj ravne
Slasna i sočna, nema ko vam neće tražiti recept.

ROLOVANO MESO SA SPANAĆEM Ručak koji će celu porodicu ostaviti bez daha, po receptu bez premca
Specijalitet od mesa i spanaća, za ručak koji se pamti.

SVINJSKI KARE OD SENFA I LUKA Ručak koji će porodica obožavati, svaki zalogaj je raj za nepca
Savršenog ukusa, ukućani će stajati u redu za još.
- 500 g pilećeg fileta
- šolja brašna
- 2 jaja
- šolja prezli
- pola šolje parmezana
- kašičica soli
- pola kašičice bibera
- kašičica belog luka u prahu
- kašičica paprike u prahu
- pola kašičice origana
- malo ulja
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi pomešajte brašno, so, biber, beli luk u prahu, papriku u prahu i origano. Zasebno umutite jaja. U trećoj posudi sjedinite prezle i rendani parmezan. Pileći filete prvo valjajte u smesu sa brašnom, pa umućena jaja, pa smesu sa prezlama. Zatim, poređajte filete na pleh obložen pek papirom. Malo ih premažite uljem. Pecite 20 do 25 minutam u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Na polovini pečenja okrenite na drugu stranu. Prijatno!

Evo šta je Microsoft pokvario najnovijom zakrpom za Windows 10

TOKOM SVETSKOG PRVENSTVA U VATERPOLU 3000 DINARA I 1500 FREE SPINOVA SAMO U ADMIRAL BETU

MAKSIM GORKI JE UŽIVAO U VRNJAČKOJ BANJI! Ruski pisac je bio oduševljen Srbijom i Srbima
(UŽIVO) SRBIJA - RUMUNIJA! Vreme je da se završi grupna faza - Delfini igraju za lakši put do četvrtfinala

Neodoljiva ponuda! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 99€ i čak do -12% popusta!

Neodoljiva ponuda! Nezaboravno beli pesak, tirkizno more afričkog Mediterana i All Inclusive već od 418€ – na samo dva sata leta od Vas!

Poznati prvi favoriti među imenima za maskote Expo 2027 Beograd

Vilander oduševljen Sinerom: "Ovo nikad nisam video"

Egipatski Maldivi – nikada povoljnije! Jutarnji polasci svake nedelje uz 299€ akontacije I čak do -10% popusta!

Casa Maiac – Upoznajte Kosmaj inspirisan Toskanom

KIFLICE SA MARGARINOM Brze i posne, poćiće vam voda na usta koliko su ukusne
Najbolje služite uz sojin jogurt.

ŠTRUDLA SA ORASIMA Mirisna i sočna, nestaće pola pleha dok trepnete!
Nema ko vam neće tražiti recept.

DOMAĆI ĐUVEČ PO BAKINOM RECEPTU Čari tradicionalne kuhinje u jelu koje osvaja i mirisom i ukusom
Savršen spoj mesa i povrća pravi je raj za nepca.

PAVLOVA TORTA SA BRESKVAMA Lagana letnja poslastica ukusa koji budi sva čula
Lagana i sočna, za sve svečan

FAŠIRANE ŠNICLE PO TURSKOM RECEPTU Biće savršenog ukusa, a nema jaja i prezli
Recept je jednostavan, a ukus savršen.
Komentari (0)