POSNE PRŽENICE Nimalo ne zaostaju za originalom, za savršen doručak
Dodajte slani ili slatki prilog po želji.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

NEODOLJIVE POSNE PRŽENICE Jedan sastojak im daje poseban šmek, a savršene uz kafu za doručak
Mirisne i sočne, najbolje odmah stavite duplu meru.

PRŽENICE IZ RERNE Sočne i slasne, a neće biti masne, po ukusu im nema ravnih!
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

JEDNOSTAVNI TRIKOVI ZA SAVRŠENE PRŽENICE Biće mekane i sočne i neće upiti višak ulja
Korisni trikovi za savršen ukus.

PRŽENICE IZ RERNE Sočne i slasne, a neće biti masne, polizaćete i tanjir jer su preukusne
Najbolje služite uz jogurt.
- 6 kriški hleba
- 200 ml biljnog mleka
- 1 kašika šećera
- 1 kašičica vanilinog šećera
- prstohvat soli
- ulje za prženje
- cimet
- voće
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte biljno mleko, šećer, vanilin šećer, cimet i prstohvat soli. U tiganj sa zagrejanim uljem stavite kriške hleba umočene u smesu. Pržite oko dva do tri minuta sa svake strane, dok ne postanu zlatno-smeđe i hrskave. Zatim stavite prženice na ubrus da se ocede od viška ulja.

PASULJ PO TURSKOM RECEPTU Nema mesa, ali ova namirnica mu daje poseban ukus
Preukusan i zasitan, za ručak koji se pamti.

NAJBRŽA KEKS TORTA SA KREM SIROM Pravi se maltene sama, a polovina nestane dok trepnete
Kremasta i jednostavna, za sve prilike kada vam se jede slatko.

GRUŽANSKA KROMPIR ČORBA Često je bila na meniju Titovog kuvara, a nema kom se neće svideti
Bićete oduševljeni ukusom.

ŽUTI KOLAČ BEZ PEČENJA Kremastiji od pudinga, topi se u ustima
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.

MAFINI SA SIROM I JOGURTOM Brzi i slasni, i dupla mera će biti malo
Zasitni i preukusni, svaki zalogaj je raj za nepca.
Komentari (0)