DOMAĆE PIHTIJE Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Slasne i ukusne, a super idu uz hleb i kisele krastavčiće.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

PIHTIJE OD ŠARANA Posni specijalitet oduševiće goste na slavskoj trpezi
Ako volite pihtije napravite posnu varijantu od šarana, bićete oduševljeni.

DOMAĆE PIHTIJE Imamo najbolji recept, a toliko su ukusne da nećete moći da prestanete da ih jedete
Prema ovom specijalitetu ljudi nikada nisu indiferentni – ili ih ne vole ili ih obožavaju, sredine nema! Osim toga, kažu da “pihtije idu s godinama”, pa na neki način, uvek ostaje taj prostor da i oni koji ih ne vole ili čak ne žele da ih probaju, u međuvremenu, s godinama – zavole

SAVETI ZA NAJBOLJE PIHTIJE Dodajte ovo i biće mekane, raskošne i preukusne
Ako želite da pihtije za slavu ispadnu savršene, primenite ovaj jednostavan trik.

SPREMAJU SE NA KRSTOVDAN A JEDU NA BOGOJAVLJENJE Imamo najbolji recept za pihtije
Poslužite ih za prazničnu trpezu, bićete oduševljeni koliko su ukusne.
- 2 svinjske nogice
- 1 svinjska glava ili uvo (po želji)
- 300 g dimljene svinjske kolenice ili suve kosti
- 1 glavica belog luka
- 2 lovorova lista
- so
- kašičica bibera u zrnu
- mlevena začinska paprika
Priprema:
Operite dobro svinjeske nogice i glavu, pa stavite u veliki lonac i nalijte hladnom vodom. Kuvajte 10 minuta, pa prospite vodu i ponovo sipajte svežu. Umešajte lovorov list, biber u zrnu i malo soli. Kuvajte na tihoj vatri 4–5 sati, dok meso ne omekša i počne da se odvaja od kostiju. Skidajte penu koja se bude javljala na površini. Izgnječite beli luk. Procedite supu kroz gazu da bude bistra, pa odvojite meso od kostiju. Zatim ga usitnite i stavite u plitke posude. Pospite mlevenom začinskom paprikom. U proceđenu čorbu dodajte beli luk, pa prelijte preko mesa. Pustite da se pihtije prohlade na sobnoj temperaturi, pa ih prebacite u frižider. Secite na kocke.
NATAŠA RODIĆ GRMI NA VUKANOVOM KRŠTENJU: Ponosna tetka podelila delić atmosfere sa proslave, evo ko im peva (FOTO+VIDEO)

Izbori u Rumuniji: Prema izlaznim anketama, Simion vodi sa skoro trećinom osvojenih glasova

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

Sjajna prilika! Nezaboravno beli pesak, tirkizno more afričkog Mediterana i All Inclusive već od 387€ – na samo dva sata leta od Vas!

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

RAT U UKRAJINI: Kijev urgentno šalje pojačanja, krpi rupe kod Limana; Žestoke borbe kod Pokrovska i Mirnograda (VIDEO)

Ludo je u Hrvatskoj – Dinamo bio lider samo jedan dan

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

GRILOVANA PASTRMKA Specijalitet sa roštilja savršen za posne dane, nezaboravnog ukusa
Dodajte krompir ili prilog po želji.

PASTA SA PILETINOM I 4 VRSTE SIRA Brzi ručak koji će ukućani razgrabiti u trenu
Sočna i slasna, a brzo gotova.

NEODOLJIVE KARAMEL ŠTANGLICE Savršeni sitni kolači za Đurđevdan, rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Gosti će biti oduševljeni, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

DOMAĆI BURGERI Napravite ih kao pravi roštilj majstor i obradujte drage ljude fenomenalnom gozbom
Sočni i slasni, držaće vas dugo sitim.

BRZI ČOKO KOLAČ SA VIŠNJAMA KOJI ODUZIMA DAH Recept glumice Sofije Rajović koji je oduševio domaćice
Lepa glumica Sofija Rajović priznaje da je veliki gurman, a da je naročito slaba na slatkiše. Zbog insulinske rezistencije vodi računa o ishrani, pa tako pravi zdrave i ukusne deserte koji očigledno ne utiču na njenu savršenu liniju. Upravo takav je i ovaj brzi, nepečeni, preukusni čokoladni kolač sa višnjama.
Komentari (0)