HAMBURGER SUPA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Služite toplo.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

BORŠĆ Specijalitet ruske kuhinje slatkasto-kiselkastog ukusa, zamirisaće vam cela kuća
Jaka i mirisna, a cvekla joj daje crvenu boju.

HAMBURGER SUPA Gusta rapsodija ukusa koja može da zameni obrok, gurmanski "na kašiku"
Sočna supa oboriće s nogu, a svaki zalogaj je sve bolji.

USKRŠNJA GURMANSKA PITA Sočna i slasna, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Biće super i hladna.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.
- 1/2 kašike maslinovog ulja
- 450 g mlevene govedine
- 1 srednji luk, isečen na kockice
- 3 čena belog luka, mlevena
- 500 g goveđeg bujona
- 400 g pečenog paradajza
- 2 kašike paradajz paste
- 1 kašičica sušenog bosiljka
- 1 kašičica sušenog origana
- 3 srednja žuta krompira, narezana na kockice
- 250 g smrznutog mešanog povrća
- so
- biber
Priprema:
U velikom loncu na zagrejanom maslinovom ulju na srednjoj vatri, prodinstajte govedinu. Kuvajte oko 5 minuta, dok ne porumeni. Potom ocedite višak masnoće. Umešajte luk i dinstajte dok ne postane staklast. Onda umešajte beli luk i kuvajte još minut. Dodajte paradajz pastu i kuvajte dva minuta, pa nalijte goveđi bujon, neoceđen pečeni paradajz, bosiljak i origano. Ostavite do ključanja, pa ubacite krompir i mešano povrće. Zatim, smanjite vatru i kuvajte 20 do 25 minuta. Posolite i pobiberite.

PALAČINKE OD HELJDE Zdrave i ukusne, samo dodajte prilog po želji
Dodajte džem ili krem, ili neki slani prilog.

SAHER TORTA Raskošna poslastica ukusa koji se pamti, za savršen vikend
Osvežavajuća čokoladna poslastica za prave sladokusce.

PUNJENA PLEĆKA Gurmanski specijalitet za one izbirljive, poćiće vam voda na usta
Sočno i slasno jelo raspametiće vas od prvog zalogaja.

USKRŠNJA POGAČA Svečana i mekana kao duša, a biće super i hladna
Slasna i sočna, ukućani će stajati u redu za još.

USKRŠNJA GURMANSKA PITA Sočna i slasna, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Biće super i hladna.
Komentari (0)