STARINSKI KOMISBROT Jednostavni kolač koji savršeno ide uz kafu ili čaj
Jednostavan kolač bogat suvim grožđem, prste da poližete.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

SOČNI KOLAČ SA POMORANDŽOM Jednostavan desert osvežiće vas u trenu, kao osmišljen za proleće
Ako volite pomorandže, ovaj kolač ćete obožavati.

BRAUNI SA JAGODAMA Klasik na prolećni način, a gotov za tili čas
Jednostavan desert fenomenalnog ukusa, za prave sladokusce.

DUNAVSKI TALASI Kremasti desert sa višnjama od kog će vam poći voda na usta
Sočan i kremast voćni kolač.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.
- 5 jaja
- 6 kašika šećera
- 8 kašika brašna
- 1 kašika ulja
- 100 g seckanih oraha
- 50 g suvog groždja
- rendana kora limuna
- četvrtina praška za pecivo
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Penasto umutite belanca sa šećerom, pa umešajte žumanca. Lagano dodajte ostale sastojke uz mešanje. Izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Čačkalicom proverite da li je pečen, pa pustite da se prohladi. Secite kolač na kriške.

NI BALKAN NEĆE OSTATI MIRAN! Trampova administracija spremna DRASTIČAN POTEZ, spominje se i BANJALUKA, a ni VOJSKA neće mirovati

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

Bačna bomba na poznati restoran u Beogradu!

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)