KIFLICE SA POSNIM MAJONEZOM Biće još bolje od onih iz pekare
Najbolje služite uz posni jogurt ili kiselo mleko.

Potrebno je:
Za testo:
Možda vas zanima:

PEKARSKE KIFLE Jedini recept koji vam je potreban, biće mekane i savršene
Ni malo ne zaostaju za onim kupovnim.

BRZE KIFLICE SA ŠUNKOM Svi ih obožavaju, prave se lako, a biće mekane i sutradan
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

PUTER KIFLE Vazdušasto pecivo bogatog ukusa od koga će zamirisati cela kuća
Služite ih vruće uz šolju jogurta.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
- 1 kg mekog brašna tip-400
- 500 ml tople vode
- 1 kocka kvasca
- 1 kašika soli
- 3 kašike šećera
- 1 dl ulja
Za premaz:
- oko 300 g posnog majoneza
- susam
- 250 g margarina
Priprema
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Kvasac razmutite sa šećerom u toploj vodi, pa dodajte ostale sastojke i zamesite testo. Podelite ga na 5 delova, pa od svakog napravite valjak. Podelite na 10 delova, pa svaki blago oblikujte u kuglicu. Istanjite blago u elipsu i uvijte kifle. Poređajte na pleh obložen pek papirom, pa pokrijte krpom i ostavite sat vremena. Posnim majonezom premažite svaku kiflu, pa pospite susamom. Pecite u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, sve dok ne porumene. Otopite margarin pa njime prelijte pečene kifle. Pustite da se prohlade. Prijatno!

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

PEKARSKE KIFLE Jedini recept koji vam je potreban, biće mekane i savršene
Ni malo ne zaostaju za onim kupovnim.

NEODOLJIVI BANANA HLEB Desert koji osvaja svakim zalogajem, a super ide uz kafu
Mekan i ukusan, za prave sladokusce.

DOMAĆI ŽU ŽU Savršen za proslave i iznenadne goste, a svi ga vole
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

SOČNI BUREK SA ŠAMPINJONIMA Još ukusniji od onog kupovnog, a savršen za dane posta
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

DOMAĆI HLEB SAVRŠENOG UKUSA Biće mekan i sutradan, a greje dušu i telo
Mekan i sočan, pravi raj za nepca.
Komentari (0)