PASULJ SA KOBASICOM Držaće vas dugo sitim, a greje dušu i telo
Konkretno, zasitno jelo zbog kojeg će ukućani stajati u redu za još.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

VOJNIČKI PASULJ Ovako se spremao u JNA i bio nikad ukusniji
Slasni pasulj po tradicionalnom receptu.

TAVČE NA GRAVČE Posno jelo koje osvaja od prvog zalogaja
Držače vas dugo sitim, a gotov za pola sata.

PASULJ NA VODI Držaće vas dugo sitim, a pogodan za dane strogog posta
Dodajte hleb i prilog po želji, i uživajte.

PASULJ PO RECEPTU BEZ MANE Neodoljiv i ukusan, a ovako su ga spremali u vojsci u JNA
Nekada je bilo obavezno jelo u vojsci, a sada ga retko ko ovako priprema.
- 500 g pasulja
- 4 štapa roštiljske kobasice
- 3 kašike mast
- 1 veća glavica crnog luka
- 2 veća čena belog luka
- 2 kašike suvog začina
- 1 kašičica suvog bosiljka
- 1 kašika brašna
- po potrebi so
- po potrebi mlevena suva paprika
Priprema
Štapove kobasice isecite na pola, pa skinite opnu i iseckajte u dva reda. Zatim ih propržite na masti. Sinoć potopljen pasulj stavite da provri. U lonac stavite dve kašike masti, pa seckan crni i beli luk i kašičicu bosiljka. Procedite prokuvan pasulj. U posudu sa lukom dodajte vodu, proceđen pasulj i kašiku suvog biljnog začina. Ostavite da se kuva, pa za pola sata dodajte pržene kobasice i još kašiku suvog biljnog začina. Pred kraj, dodajte mast, punu kašiku brašna i kašiku mlevene paprike, pa zapržite. Ostavite da lagano vri još 5 minuta, pa isključite i služite.

Sjajna prilika! Nezaboravno beli pesak, tirkizno more afričkog Mediterana i All Inclusive već od 387€ – na samo dva sata leta od Vas!
Žene i ljubavnice Josipa Broza Tita: Svaku je ostavio, osim jedne koju je voleo do smrti i nikad nije preboleo

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Blokaderski teatar apsurda: Nastavljaju da maltretiraju narod iako su im brojke na minimumu (FOTO)

MEGU JE SRUŠIO IGRAČ KOJI VIŠE NIJE NI U ROTACIJI: Crno-beli će početi plej-of sa druge pozicije

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Glumac doživeo infarkt na snimanju! Njegova žena poručila: "Ako umre, nema vam spasa, sve ću vas spaliti"!

PASTA SA PILETINOM I 4 VRSTE SIRA Brzi ručak koji će ukućani razgrabiti u trenu
Sočna i slasna, a brzo gotova.

DOMAĆI BURGERI Napravite ih kao pravi roštilj majstor i obradujte drage ljude fenomenalnom gozbom
Sočni i slasni, držaće vas dugo sitim.

BRZI ČOKO KOLAČ SA VIŠNJAMA KOJI ODUZIMA DAH Recept glumice Sofije Rajović koji je oduševio domaćice
Lepa glumica Sofija Rajović priznaje da je veliki gurman, a da je naročito slaba na slatkiše. Zbog insulinske rezistencije vodi računa o ishrani, pa tako pravi zdrave i ukusne deserte koji očigledno ne utiču na njenu savršenu liniju. Upravo takav je i ovaj brzi, nepečeni, preukusni čokoladni kolač sa višnjama.

PIKANTNA REBARCA Gurmansko jelo za one izbirljive, meso se lepi za prste
Ako volite dobro začinjena jela, ova rebarca ćete obožavati,.

BADEM TORTA Kremasta i jednostavna poslastica skupog ukusa koji se ne zaboravlja
Savršena za sve svečane prilike.
Komentari (0)