SOČNE PIROŠKE SA MESOM Pravi raj za nepca, ovakve do sada niste jeli
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

BRZE KIFLICE SA SIROM Biće mekane kao duša, a ostaće sveže danima
Mekane i sočne, najbolje odmah stavite duplu meru.

NAJBOLJI RECEPT ZA PRINCES KROFNE Jednostavne i provereno dobre, kao one iz bakine kuhinje
Mekane i vazdušaste, po receptu bez mane.

PUTER KROASANI BUDE SVA ČULA Savršeni za doručak ili užinu, najbolje uz šoljicu kafe
Savršenog ukusa, još bolji od onih iz pekare.

PEKARSKE KIFLE Jedini recept koji vam je potreban, biće mekane i savršene
Ni malo ne zaostaju za onim kupovnim.
- 500 g brašna
- 1 kesica suvog kvasca
- 1 kašičica šećera
- 1 kašičica soli
- 200 ml mlakog mleka
- 200 ml mlake vode
- 3 kašike ulja
- 1 jaje
Priprema:
Kvasac razmutite u malo mlake vode sa šećerom, pa pustite da se aktivira. U jednu posudu stavite brašno, so, šećer, i kvasac. Promešajte, pa dodajte mlako mleko, mlaku vodu, ulje i jaje. Mesite sve dok ne dobijete glatko testo. Onda ga pokrijte čistom krpom i ostavite sat vremena na toplom, da naraste. Spuštajte piroške u vrelo ulje i pržite nekoliko minuta sa obe strane, dok ne dobiju zlatno-smeđu boju. Zatim ih vadite šupljom kašikom i stavljajte na papirni ubrus da se ocede od viška ulja.

"DRASTIČNO SAM SMRŠALA I TO SAM ODMAH PRIMETILA PO HALJINAMA" Milica Milša se istopila, uradila samo dve stvari, nije gladovala uopšte

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!
ADMIRALBET VAM POKLANJA 50% BONUSA SVAKOG DANA

LJUDI GLEDALI ZAČUĐENO, ŠTA JE OVO ZELENO NA NEBU? Stručnjak se oglasio, rešio je misteriju
"GUBE SE PRAVE VREDNOSTI" Sin Dragane Mirković čeka bebu sa devojkom, a priznanjem ostavio javnost bez teksta

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Prolećne alergije: Tiha epidemija savremenog života – Kako olakšati neprijatne simptome?

Nadutost nije bezazlena: Koji su skriveni uzroci ovog problema?
NOVI RAZDOR MEĐU BLOKADERIMA FOTELJAŠIMA Plenumaši sa Filozofskog ograđuju se od Evropske unije

DOMAĆI KREM OD PISTAĆA Bez šećera je, a super ide uz kroasan ili palačinke
Čuvajte u hermetički zatvorenoj kutiji.

DOMAĆE SLATKO OD JAGODA Biće gotove za pola sata, a nikad ukusnije, po receptu za početnike
Mažite na hleb ili dodajte omiljenom desertu.

SPANAĆ SA MLEKOM Biće kremast i nikad ukusniji, a priprema je skroz jednostavna
Služite uz meso ili jelo po želji.

PUNJENO BELO MESO Rapsodija ukusa za prave gurmane, u ručku koji se ne zaboravlja
Služite uz salatu po želji.

MIRIS SLANIH ŠTAPIĆA VRAĆA U DETINJSTVO Priprema je jednostavna, a ukus božanstven
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Komentari (0)