BORANIJA SA MESOM Slasno jelo koje greje dušu i telo, a držaće vas dugo sitim
Konkretno jelo oduševiće sve koji ga budu probali.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

BORANIJA NA VODI Ukusna i sočna, a savršena za početak Uskršnjeg posta
Ukusno jelo priprema se lako, a krepi organizam u trenu.

PAŠTICADA PONOS DALMACIJE Sočna, mekana i mirisna, bogatog ukusa koji se pamti
Svaki zalogaj je raj za nepca.

HRSKAVI KROMPIRIĆI IZ RERNE Brza večera kada nemate vremena, a držaće vas dugo sitim
Slasni i ukusni, bićete oduševljeni.

GULAŠ SA PIVOM Sočni specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Služite uz prilog po želji.
- 2 glavice crnog luka
- 1 šargarepa
- 1 paradajz
- 1 paprika
- pola kg boranije
- pola kg svinjskog mesa
- 100 ml ulja
- 60 g brašna
- 30 g mlevene začinske paprike
- so
- 1 kašičica đumbira
- 1 kašičica celera
- 1 kašičica bosiljka
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Prodinstajte na ulju 1o ak minuta sitno crni luk, šargarepu, paradajz i papriku. Onda dodajte seckano meso i dinstajte još 15 minuta na tihoj vatri. Umešajte boraniju, pa posolite i pobiberite, staviti suve začine.Dinstajte pola sata uz dodavanje pola litra vode. Dodajte 2 kašike brašna, kašičicu mlevene začinske paprike i sve sjedinite.Ostavite da se krčka još desetak minuta, pa dolijte još malo vode. Nakon što provri zapecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.Prijatno!

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs
ADMIRALBET VAM POKLANJA 50% BONUSA SVAKOG DANA

Nadutost nije bezazlena: Koji su skriveni uzroci ovog problema?

LEKARI OTKRIVAJU: Ovih 10 manje očiglednih simptoma mogu ukazivati na alergiju

JAK POTRES U KINI: Epicentar na dubini od 10 km

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Kongres MIND – AI u medicini: Istražite Budućnost Medicine i Veštačke Inteligencije MIND 2025

Prolećne alergije: Tiha epidemija savremenog života – Kako olakšati neprijatne simptome?

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

NIKOLA, ŠTA SE DEŠAVA? Najlošija Jokićeva statistika još od 2018. godine!

PASTIRSKA PITA RAJ ZA NEPCA Savršena za doručak ili većeru, samo dodajte šolju jogurta
Sočna i ukusna, a priprema nije komplikovana.

ROLOVANI BATACI U SLANINI Delikates od mesa koji pomera granice dobrog ukusa, za savršen nedeljni ručak
Jelo koje će obožavati cela porodica.

BRZE I DRUGAČIJE PICA ROLNICE Recept Danijele Dimitrovske oduševio domaćice na mrežama
Poznata manekenka Danijela Dimitrovska fantastičnim izgledom osvojila je svetske modne piste. Da se odlično snalazi u kuhinji pokazuju i ove pica rolnice. Za razliku od klasičnih, ona koristi tortilje, što ceo postupak čini još jednostavnijim. Njenom sinu Matiji su omiljene, a verujemo da ćete i vi biti oduševljeni.

BLEDSKA KREMPITA Omiljena poslastica Josipa Broza Tita koju je 1953. osmislio Ištvan Lukačević
Savršenog ukusa, oboriće s nogu sve koji je budu probali.

BATACI U PARADAJZ SOSU Za ručak koji se pamti, nikad sočniji, a meso se lepi za prste
Mekani i ukusni, cela porodica će ih obožavati.
Komentari (0)